reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

@Aggs co Ty gadasz?! Super figurka ;D ja mam figurę ok, za to bicepsy jak drwal i wszyscy się ze mnie śmieją ;)

Dziewczyny, bez gratulacji mi tutaj, na razie jedna wielka niewiadoma. Może test wadliwy? Jeśli jutro coś się pokaże, to zaczne się cieszyć :)

reklama
U mnie dzisiaj dopiero 23dc a brzuch pobolewa mnie jak na.@@@@ czuje tez jakby ukłucia w okolicy jajników no i zauważyłam ze na.twarzy wyskoczyly mi jakies dziwne dwie czerwone plamki :oo2::baffled: i oczywiście jakieś najgorsze myśli mnie nachodzą ze jak plamy czerwone.na.buzi to może cos z wątrobą chociaz nigdy nie narzekalam na ból brzucha ...a może jakies uczulenie?nie wiem kurcze:confused::unsure:

@Aggs co Ty gadasz?! Super figurka ;D ja mam figurę ok, za to bicepsy jak drwal i wszyscy się ze mnie śmieją ;)

Dziewczyny, bez gratulacji mi tutaj, na razie jedna wielka niewiadoma. Może test wadliwy? Jeśli jutro coś się pokaże, to zaczne się cieszyć :)
ja wiem swoje!:)dawaj oczywiście znać!!!trzymamy kciuki:*

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

@StarAnia trzymam mocno kciuki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Mnie dziś pół dnia nie było. Pakowaliśmy dziś prawie 30 paczuszek świątecznych dla moich klientek :)
1513629905-6592fa3114a3d8a8-aaaaaa.jpeg

ckaiyx8d63pd6voi.png

@Elodia ja w ciąży przytyłam 25kg i zostało mi 17/18 ale powiem szczerze to nawet fajnie że są :) Kiedyś miałam 50kg do 165cm a teraz przynajmniej mam "trochę ciała" mam tylko nadzieję nie tyć więcej a boję się że tak może być bo po ciąży mam okropne parcie na słodkie :/
@Aggs po pierwsze świetna figura ! a po drugie to gdyby te brzuszki chciało się robić :) nie mam jakiejś motywacji, już kilka razy próbowałam i dupa a jeszcze przy moim szogunie w domu to już w ogóle po całym dniu się nie chce albo zapominam :D

fajnie że dbasz o swoje klientki ja ogólnie hybrydę na żelu robię już 3lata bez przerwy.tak się już do tego przyzwyczaiłam że nie wyobrażam sobie nie mieć pomalowanych paznokci:)

dziewczyny ogłaszam wyzwanie od jutra będziemy robić brzuszki (dlaczego tylko/az brzuszki?dlatego że są to ćwiczenia proste łatwe można je robiąc oglądając wiadomości czy serial;trzeba zacząć od prostej rzeczy żeby przekonać się do jakiegokolwiek wysiłku i sportu,do tego że trzeba ruszyć dupę z kanapy)zachęcam kto razem ze mną?;)będziemy meldować kto ile.ja robię brzuszki mając nogi oparte o kanapę tak mi najwygodniej:)

dziewczyny ogłaszam wyzwanie od jutra będziemy robić brzuszki (dlaczego tylko/az brzuszki?dlatego że są to ćwiczenia proste łatwe można je robiąc oglądając wiadomości czy serial;trzeba zacząć od prostej rzeczy żeby przekonać się do jakiegokolwiek wysiłku i sportu,do tego że trzeba ruszyć dupę z kanapy)zachęcam kto razem ze mną?;)będziemy meldować kto ile.ja robię brzuszki mając nogi oparte o kanapę tak mi najwygodniej:)

Ja robie brzuszki między innymi w całej serii ćwiczeń więc jestem za. ;)

Link do: Lista.xlsx

reklama
Do góry