reklama
AniaS35
Fanka BB :)
U mnie dzisiaj dopiero 23dc a brzuch pobolewa mnie jak na.@@@@ czuje tez jakby ukłucia w okolicy jajników no i zauważyłam ze na.twarzy wyskoczyly mi jakies dziwne dwie czerwone plamki i oczywiście jakieś najgorsze myśli mnie nachodzą ze jak plamy czerwone.na.buzi to może cos z wątrobą chociaz nigdy nie narzekalam na ból brzucha ...a może jakies uczulenie?nie wiem kurcze
AniaS35
Popieram wydaje mi sie ze jesteś taka jaka powinna być kobieta czyli z przodu cos z.tylu cos ja tez mam taki dość zauważalny tyłek ale co tam mojemu sie podoba wiec chyba az tak źle nie może byćnie grzesz!masz zajebisty tyłek!
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
tola_tola
ja wiem swoje!dawaj oczywiście znać!!!trzymamy kciuki:*@Aggs co Ty gadasz?! Super figurka ;D ja mam figurę ok, za to bicepsy jak drwal i wszyscy się ze mnie śmieją
Dziewczyny, bez gratulacji mi tutaj, na razie jedna wielka niewiadoma. Może test wadliwy? Jeśli jutro coś się pokaże, to zaczne się cieszyć
encirclede
@Elodia ja w ciąży przytyłam 25kg i zostało mi 17/18 ale powiem szczerze to nawet fajnie że są Kiedyś miałam 50kg do 165cm a teraz przynajmniej mam "trochę ciała" mam tylko nadzieję nie tyć więcej a boję się że tak może być bo po ciąży mam okropne parcie na słodkie :/
@Aggs po pierwsze świetna figura ! a po drugie to gdyby te brzuszki chciało się robić nie mam jakiejś motywacji, już kilka razy próbowałam i dupa a jeszcze przy moim szogunie w domu to już w ogóle po całym dniu się nie chce albo zapominam
@Aggs po pierwsze świetna figura ! a po drugie to gdyby te brzuszki chciało się robić nie mam jakiejś motywacji, już kilka razy próbowałam i dupa a jeszcze przy moim szogunie w domu to już w ogóle po całym dniu się nie chce albo zapominam
tola_tola
dziewczyny ogłaszam wyzwanie od jutra będziemy robić brzuszki (dlaczego tylko/az brzuszki?dlatego że są to ćwiczenia proste łatwe można je robiąc oglądając wiadomości czy serial;trzeba zacząć od prostej rzeczy żeby przekonać się do jakiegokolwiek wysiłku i sportu,do tego że trzeba ruszyć dupę z kanapy)zachęcam kto razem ze mną?będziemy meldować kto ile.ja robię brzuszki mając nogi oparte o kanapę tak mi najwygodniej
1
174974
Gość
Ja robie brzuszki między innymi w całej serii ćwiczeń więc jestem za.dziewczyny ogłaszam wyzwanie od jutra będziemy robić brzuszki (dlaczego tylko/az brzuszki?dlatego że są to ćwiczenia proste łatwe można je robiąc oglądając wiadomości czy serial;trzeba zacząć od prostej rzeczy żeby przekonać się do jakiegokolwiek wysiłku i sportu,do tego że trzeba ruszyć dupę z kanapy)zachęcam kto razem ze mną?będziemy meldować kto ile.ja robię brzuszki mając nogi oparte o kanapę tak mi najwygodniej
Link do: Lista.xlsx
reklama
encirclede
@tola_tola może tak się zmotywuję