Tak, ale powinno byc tak w okolicach 1już dawno mam beznadziejnego endokrynologa sama muszę mu przypominać na co ma mi dawać skierowanie itd idę odrazu po świętach niech coś wymyśli.czy to prawda że przy staraniach z dwojga złego lepiej mieć niższe TSH niż wyższe?
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
encirclede
Fanka BB :)
D
Deleted member 178444
Gość
TSH samo nic nie mówi. Ja mam TSH 1,7, a ft4 już powyżej normy, czyli teoretycznie lekka nadczynność. Musisz zbadać wszystkie hormony, bo TSH to hormon przysadki mózgowej, a tarczyca produkuje właśnie ft3 i ft4już dawno mam beznadziejnego endokrynologa sama muszę mu przypominać na co ma mi dawać skierowanie itd idę odrazu po świętach niech coś wymyśli.czy to prawda że przy staraniach z dwojga złego lepiej mieć niższe TSH niż wyższe?
Ja robie raz od swieta, ale nie moge sie zmotywowac. A powiesz robilas masaz krocza jak bylas w ciazy? Ponoc to tez pomaga. Ale ja nie wiem, nie rodzilam. Kiedy jednak nadejdzie moj czas mam w planach porod naturalny bez znieczulenia... dlatetego tak mi zalezy na elastycznosci i sile [emoji4]@Aggs ja zawsze robiłam sobie ćwiczenia na mięśnie kegla ale to na zasadzie nudna lekcja = pospinam mięśnie rozumiesz ? Nic specjalnego ale nie wiem na ile to pomogło poród 15 minut parcia i tylko lekkie nacięcie bo córka źle wstawiona w kanał inaczej obyło by się bez![]()
4 miesiace? To nalezy Ci sie klap na pupe bo tsh robi sie max co 3 miesiace [emoji6] ale spoko bedzie dobrze. Bylas z tymi wynikami u lekarza? I nie martw sie, wszystko jest do wyregulowaniano wiem.spoko.pocieszam się tylkoa raczej próbuje
reklama
D
Deleted member 178444
Gość
Dobrego Endo to ze świecą szukać... 2 lata szukałam... Jak jest beznadziejny, to nie nauczy się nagle - zwiewaj od niego! Dobrze prowadzone Hashimoto to zupełnie inna choroba, serio!badania oczywiście zrobię i niech ten lekarz też się weźmie do roboty bo ostatnio nasze wizyty trwają 5sekund daje mi receptę karze kontrolować TSH i nic poza tym.