reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Dziewczyny ale pamiętacie, że przed jakimkolwiek ćwiczeniem ciągłym trzeba się rozgrzać? Bo inaczej można zrobić sobie krzywdę. Także przed brzuszkami zróbcie sobie jakąś rozgrzewkę, koniecznie! :)

Link do: Lista.xlsx

reklama
już dawno mam beznadziejnego endokrynologa sama muszę mu przypominać na co ma mi dawać skierowanie itd idę odrazu po świętach niech coś wymyśli.czy to prawda że przy staraniach z dwojga złego lepiej mieć niższe TSH niż wyższe?

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny ogłaszam wyzwanie od jutra będziemy robić brzuszki (dlaczego tylko/az brzuszki?dlatego że są to ćwiczenia proste łatwe można je robiąc oglądając wiadomości czy serial;trzeba zacząć od prostej rzeczy żeby przekonać się do jakiegokolwiek wysiłku i sportu,do tego że trzeba ruszyć dupę z kanapy)zachęcam kto razem ze mną?;)będziemy meldować kto ile.ja robię brzuszki mając nogi oparte o kanapę tak mi najwygodniej:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
To jak wszyscy to i ja sie przylacze. Ja sie jeszcze do kegli musze zmotywowac... Ktorac robi?

reklama
Do góry