reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
@Migdalove o kurde to na prawdę w tym samym czasie byłyśmy w rossmanie :D Bo ja 17:50 stałam w kolejce w tesco a zaraz potem jechałam do rossmana :D

@Aggs wiesz w sumie to mi aż tak te kilogramy nie przeszkadzają bo wcześniej byłam za chuda a teraz jest okej, tylko brzuch jest taki fuj sflaczały :(
Ja to tak spojrzałam na paragon o której byłam [emoji23] a przy kasie byłam o 18:17 - dwuminutowe zakupy [emoji23]

Link do: Lista.xlsx

@Migdalove o kurde to na prawdę w tym samym czasie byłyśmy w rossmanie :D Bo ja 17:50 stałam w kolejce w tesco a zaraz potem jechałam do rossmana :D

@Aggs wiesz w sumie to mi aż tak te kilogramy nie przeszkadzają bo wcześniej byłam za chuda a teraz jest okej, tylko brzuch jest taki fuj sflaczały :(
A ja sie calkiem nieforemna zrobilam. Cyca brak, nogi jak balerony, a tylek jak patison. I to wszystko o konsystencji bydyniu wlanego do reklamowki.

@Aggs ja to na cycki narzekać nie mogę z a zrobiło się d :D i jeszcze teraz nabrały jędrności to już w ogóle :)
trochę za dużą pupę mam i uda i dużo celulitu ale ujdzie w tłumie tylko właśnie ten zwisający brzuch :(

@Migdalove moje zakupy potrwały tyle samo :D Szybko po mleko dla małej i do kasy :D

A ja sie calkiem nieforemna zrobilam. Cyca brak, nogi jak balerony, a tylek jak patison. I to wszystko o konsystencji bydyniu wlanego do reklamowki.
Agss cóż za autokrytyka:)nie możliwe że jest aż tak jak piszesz bo przy takim wzroście i wadze wszystko jest spokojnie w normie:)także spokojniutko;)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

@Aggs ja to na cycki narzekać nie mogę z a zrobiło się d :D i jeszcze teraz nabrały jędrności to już w ogóle :)
trochę za dużą pupę mam i uda i dużo celulitu ale ujdzie w tłumie tylko właśnie ten zwisający brzuch :(

@Migdalove moje zakupy potrwały tyle samo :D Szybko po mleko dla małej i do kasy :D
Jak chcesz cos poradzic na brzuch, to mozna robic masaze zeby skore ujedrnic. No i cwiczenia... ja nie mam czasu cwiczyc, szybkieh glodowki tez nie moge zrobic bo sie staram zajsc w ciaze. Jak masz czas to rob zwykle brzuszki. Ja za mlodu robilam po 350 2 razy w tygodniu i w pozostale dni miedzy 100 a 250 i posiadalam wspanialy szesciopak.

@encirclede ja oststnio mocno przytylam. Niby jeszcze bmi w normie mam ale czuje się kak maly wielorybek. Dupsko mi uroslo. Normalnie mialam 36/S a teraz topod 40 podchodzi:-/ mój M tylko mowi ze mam nie chudnac bo w koncu wygladam jak czlpwiek a nie jak wieszak ale ja sie kiepsko czuje :-/ moze gdyby mi tak brzuch nie odstawal to i tenwiekszy tylek bym przezyla ale no nic. Biore sie za siebie i na swieta co najwyzej z dwa kawalki ciasta zjem.

A dzisiaj na wywiadówce bylam. 20 minut i do domu wracalam. Lubię takie wywiadówki....i kochan odrabaic zadanie domowe za wlasne dziecko. Mojej pięknej sie przed spaniem przypomnialo że na jutro ma prezentację z ktoregos przedmiotu....machnelam na to ręką i zrobilam....

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Do góry