1
174974
Gość
A no tak to inna sprawa.Kicia nie patrzylam bo w Stanach mieszkam... pomyslalam ze poszukam po prostu gdzies w miescie. Na 5th ave jest w cholere sklepow z kiecami
Link do: Lista.xlsx
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A no tak to inna sprawa.Kicia nie patrzylam bo w Stanach mieszkam... pomyslalam ze poszukam po prostu gdzies w miescie. Na 5th ave jest w cholere sklepow z kiecami
Ja to tak spojrzałam na paragon o której byłam [emoji23] a przy kasie byłam o 18:17 - dwuminutowe zakupy [emoji23]@Migdalove o kurde to na prawdę w tym samym czasie byłyśmy w rossmanie Bo ja 17:50 stałam w kolejce w tesco a zaraz potem jechałam do rossmana
@Aggs wiesz w sumie to mi aż tak te kilogramy nie przeszkadzają bo wcześniej byłam za chuda a teraz jest okej, tylko brzuch jest taki fuj sflaczały
A ja sie calkiem nieforemna zrobilam. Cyca brak, nogi jak balerony, a tylek jak patison. I to wszystko o konsystencji bydyniu wlanego do reklamowki.@Migdalove o kurde to na prawdę w tym samym czasie byłyśmy w rossmanie Bo ja 17:50 stałam w kolejce w tesco a zaraz potem jechałam do rossmana
@Aggs wiesz w sumie to mi aż tak te kilogramy nie przeszkadzają bo wcześniej byłam za chuda a teraz jest okej, tylko brzuch jest taki fuj sflaczały
b.ladnaA na drugi ślub chcę mieć tą:
Zobacz załącznik 832651
jeeeee!!!!jeee!mamy druga ciężaroweczke!!!!!jeeee!!!!gratulujęWas nadrobić!
We mnie wstąpiła nowa nadzieja! Templariusze skoczyła, jajniki rwa jak cholera. Skinęłam. Cień cienia, nieuchwytny na zdjęciu, ale jest. Trzymajcie kciuki jutro rano!
Agss cóż za autokrytykanie możliwe że jest aż tak jak piszesz bo przy takim wzroście i wadze wszystko jest spokojnie w normietakże spokojniutkoA ja sie calkiem nieforemna zrobilam. Cyca brak, nogi jak balerony, a tylek jak patison. I to wszystko o konsystencji bydyniu wlanego do reklamowki.
Jak chcesz cos poradzic na brzuch, to mozna robic masaze zeby skore ujedrnic. No i cwiczenia... ja nie mam czasu cwiczyc, szybkieh glodowki tez nie moge zrobic bo sie staram zajsc w ciaze. Jak masz czas to rob zwykle brzuszki. Ja za mlodu robilam po 350 2 razy w tygodniu i w pozostale dni miedzy 100 a 250 i posiadalam wspanialy szesciopak.@Aggs ja to na cycki narzekać nie mogę z a zrobiło się d i jeszcze teraz nabrały jędrności to już w ogóle
trochę za dużą pupę mam i uda i dużo celulitu ale ujdzie w tłumie tylko właśnie ten zwisający brzuch
@Migdalove moje zakupy potrwały tyle samo Szybko po mleko dla małej i do kasy