reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
@Aggs ja też ważę 17/18 kg więcej niż 1,5 roku temu i z rozmiaru 36 zrobiło mi się 40/42 :) Ale planuję kupić sukienkę taką do kolan :) najlepiej rozkloszowaną na dole :) I chyba nie będę szalała jeśli idzie o cenę u nas w mieście jest taki lumpekso-butik gdzie mają świetne sukienki często , firmowe i zazwyczaj niedrogo.
Jak rok temu szłam na wesele to znalazłam tam sukienkę z h&m za 19 zł :) a była na prawdę ładna i wygodna na ten mój wtedy 15 tydzień ciąży i duży jak na ten tydzień brzuch :D
Super [emoji4] ja na panienski kuzynki S tez kupilam w h&m sukienke za 50 zl. Ja nie lubie wydawac duzo na ciuchy, ktore zaloze raz na kilka godzin. A co do sylwetki, to znam ten bol. Wczoraj chcialam sie wcisnac w stare jeany i pekly mi w kroku jak probowalam je dopiac... cud ze w ogole weszly powyzej kolan...

Was nadrobić! :D
We mnie wstąpiła nowa nadzieja! Templariusze skoczyła, jajniki rwa jak cholera. Skinęłam. Cień cienia, nieuchwytny na zdjęciu, ale jest. Trzymajcie kciuki jutro rano!
Wróży ciążę.. po cichu gratuluję [emoji8]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Migdalove o kurde to na prawdę w tym samym czasie byłyśmy w rossmanie :D Bo ja 17:50 stałam w kolejce w tesco a zaraz potem jechałam do rossmana :D

@Aggs wiesz w sumie to mi aż tak te kilogramy nie przeszkadzają bo wcześniej byłam za chuda a teraz jest okej, tylko brzuch jest taki fuj sflaczały :(

Do góry