reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Dobre pytanie... ja nie mam choinki nawet... chcialam kupic drona, ale S sam sobie go kupil. Mysle, ze po prostu kupie mu jakis nowy zapach bo lubi perfumy. Albo zrobimy zrzutke i kupimy sobie play station.
@Aggs też nie mam jeszcze choinki, ale już bombki powyciągane. Choinkę ogarniemy czwartek/piątek :) Ja w zeszłym roku się zawzięłam i nazbierałam na to PS4 dla męża, cieszył się jak dziecko :) Ale w tym roku aż takich prezentów sobie nie robimy. Na razie kupiłam mu bluzę i gatki :)

reklama
@Blondasek85 to nasze pierwsze wspolne swieta, wiec pomyslalam, ze ten PS bedzie dobrym pomyslem, bo i tak chcielismy kupic. Moge zrezygnowac nawet z prezentu na urodziny (mam 2 tygidnie po swietach) na konto tego PSa. [emoji1]

Mam szczęście małe, bo chyba przecenili testy owulacyjne :
1513613768-6657a5816a442d08-aaaaaa.png

Link do: Lista.xlsx

Ja nie pomogę raczej bo mam trochę specyficzny gust [emoji23] Ja na cywilny będę miała sukienkę w odcieniu bieli. :)
I osobiście ta sukienka bardziej by pasowała na wakacje do zwiedzania taka koktajlowa się wydaje bynajmniej mi, mało elegancka. Aczkolwiek to tylko moja opinia. :)
Mi nie zalezy na bialej... juz raz mialam...
Dlatego mysle o czerwonej. Tym bardziej, ze na slubie bedziemy tylko my i swiadkowie[emoji1]
Do tego bede miala conversy zamiast szpilek...
Ja nie znosze sukienek, zle sie w nich czuje... na slubie chce sie po prostu czuc soba. Szpilek nie zaloze, bo ja i S mamy taki sam wzrost. Dlatego oboje bedzie.y miec conversy

Mi nie zalezy na bialej... juz raz mialam...
Dlatego mysle o czerwonej. Tym bardziej, ze na slubie bedziemy tylko my i swiadkowie[emoji1]
Do tego bede miala conversy zamiast szpilek...
Ja nie znosze sukienek, zle sie w nich czuje... na slubie chce sie po prostu czuc soba. Szpilek nie zaloze, bo ja i S mamy taki sam wzrost. Dlatego oboje bedzie.y miec conversy
Każdy robi jak mu się podoba. :) My cywilny też i będziemy tylko my i świadkowie, ale jeszcze będziemy chcieli mieć małą sesję foto, a, że mi się marzy biała to musi być biała, tylko bardziej skromna niż na drugi ślub, a drugi będzie humanistyczny bo my nie wierzący.

reklama
Do góry