reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

To tylko zdjęcia z pleneru. Do ślubu motorem nie jechaliśmy. Za daleko. Z kościoła na salę mieliśmy jakieś 30 km. A poza tym miałam rybkę i ciężko by bylo[emoji6] Ale jechała cała obstawa znajomych także motory i tak nam towarzyszyły [emoji4][emoji4]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
My tam ślub będziemy brać w miejscu sali, a dala daleko od domu by nie była. Zobaczymy jak to by się kiedyś udało, póki co chcemy jak nie ma motocykla to ogórkiem chcemy pojechać do ślubu. :D

reklama
Zapraszam do mnie namówił mojego to Cię przewiezie A ja pożyczę kombi i kask [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) Znowu wpadam się przywitać, dać znać że żyję i wszystko okej :)
Za godzinę idziemy oglądać mieszkanie :) Kredyt w trakcie załatwiania.
Po nowym roku na pewno będę już na bieżąco jak tylko wejdziemy na swoje, ogarniemy co trzeba do roczku i ślubu no i minie ten szał świąteczny :)

Hej dziewczyny :) Znowu wpadam się przywitać, dać znać że żyję i wszystko okej :)
Za godzinę idziemy oglądać mieszkanie :) Kredyt w trakcie załatwiania.
Po nowym roku na pewno będę już na bieżąco jak tylko wejdziemy na swoje, ogarniemy co trzeba do roczku i ślubu no i minie ten szał świąteczny :)
To powodzenia kochana! <3

Dzisiaj jak wrócę z Rossmanna to chyba od razu zrobię test :D Tylko muszę pamiętać by jeszcze wstąpić do apteki po pojemniczki i witaminy, bo femibion mi się skończył.

reklama
Do góry