reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Tak tak na luz najlepiej :* już przy 2 ciąży właśnie się o tym najlepiej przekonałam :) jak daje na luz to zaskakuje od razu :) z synem w 13cs odpuściłam totalnie i zaskoczyło :) teraz tak przeżyłam 2cs że w 3 odpuściłam i też od razu się udało :)

ckaiyx8d63pd6voi.png
Wspaniale wiesci kochana! Bardzo bardzo sie ciesze , zycze baardzo nudnej ciazy! Biore do siebie twoje rady i mam nadzieje ze jak ty od razu zaskocze. Buziaczki

reklama
nie siedź tylko w krzakach, napisz jak tam staranka! trzymam kciuki, zobaczycie, za kilka miesięcy będziemy foty z brzuszkami tu wrzucać :D
I tak bedzie napewno.. juz niedlugo foty naszych brzuszkow! . Postaram sie odzywac czesciej, chociaz ostatnio starsznie jestem zabiegana, przygotowania do swiat, mamy w planach male malowianie w mieszkaniu, troche mam na glowie teraz co bardzo mnie cieszy, bo nie mysle o starankach. Trzymam za nas wszystkie bardzo mocno kciuki ✊✊✊

Dobre ranko kochane ... u mnie zimno szaro i ponuro ...
Ja troche ogarniam chalupe przed swietami ale myslami jestem z wami i ❤️ tez .
Trzymam za wszystkie mocno kciuki !!!

Hej dziewczyny! Witam się znad zeszytów. :) U mnie dzisiaj 3dc (na szczęście) , jutro będzie już mniej mnie męczyć @ więc spokojnie będe mogła siedzieć w szkole, bo miesiąc temu zerwane lekcje bo bardzo mnie poskładało do tego tak obfity był że szok.
Jak samopoczucia? U mnie kiepsko, wczoraj bardzo pokusiła mnie kanapka z pasztecikiem mojego narzeczonego, i zjadłam aż 3 kromki białego chleba... I teraz już rozumiem dlaczego zawsze się źle czułam, to chleb tak źle na mnie działał. Zasnąć nie mogłam bo myślałam, że zwymiotuje takie dziwne uczucie. Już nigdy więcej chleba! Przysięgam!

Hej Ho!
@Blondasek85 nie mów hop :) w pierwszej ciąży miałam taki różowy śluz przez 3 dni zamiast okresu :)
Ja poszłam po rozum do głowy - nie testowałam :)
Co do postu dr Dąbrowskiej u szczupłych, to ja robiłam post krótszy i schudłam 3 kg. Duzo zależy od wagi startowej :) myślałam żeby powtórzyć, ale teraz w pracy nie dałabym rady na poście.

Ania gdzie pracujesz co porabiasz?

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Sprzedaję foteliki samochodowe (głównie rwf). Z racji tego, że jesteśmy sklepem eksperckim fotele dobieramy i montujemy. A ich waga sięga do 17 kg i montaż jest dość czasochłonny. Jak mam luz, to sprzedaje też wózki i meble dziecięce ;p

reklama
Sprzedaję foteliki samochodowe (głównie rwf). Z racji tego, że jesteśmy sklepem eksperckim fotele dobieramy i montujemy. A ich waga sięga do 17 kg i montaż jest dość czasochłonny. Jak mam luz, to sprzedaje też wózki i meble dziecięce ;p
Powiem Ci, że to moja wymarzona praca od paru lat. :D

Do góry