Wspaniale wiesci kochana! Bardzo bardzo sie ciesze , zycze baardzo nudnej ciazy! Biore do siebie twoje rady i mam nadzieje ze jak ty od razu zaskocze. BuziaczkiTak tak na luz najlepiej :* już przy 2 ciąży właśnie się o tym najlepiej przekonałam jak daje na luz to zaskakuje od razu z synem w 13cs odpuściłam totalnie i zaskoczyło teraz tak przeżyłam 2cs że w 3 odpuściłam i też od razu się udało
reklama
Powodzenia! Ściskam mocno kciuki :*Wspaniale wiesci kochana! Bardzo bardzo sie ciesze , zycze baardzo nudnej ciazy! Biore do siebie twoje rady i mam nadzieje ze jak ty od razu zaskocze. Buziaczki
I tak bedzie napewno.. juz niedlugo foty naszych brzuszkow! . Postaram sie odzywac czesciej, chociaz ostatnio starsznie jestem zabiegana, przygotowania do swiat, mamy w planach male malowianie w mieszkaniu, troche mam na glowie teraz co bardzo mnie cieszy, bo nie mysle o starankach. Trzymam za nas wszystkie bardzo mocno kciukinie siedź tylko w krzakach, napisz jak tam staranka! trzymam kciuki, zobaczycie, za kilka miesięcy będziemy foty z brzuszkami tu wrzucać
1
174974
Gość
Hej dziewczyny! Witam się znad zeszytów. U mnie dzisiaj 3dc (na szczęście) , jutro będzie już mniej mnie męczyć @ więc spokojnie będe mogła siedzieć w szkole, bo miesiąc temu zerwane lekcje bo bardzo mnie poskładało do tego tak obfity był że szok.
Jak samopoczucia? U mnie kiepsko, wczoraj bardzo pokusiła mnie kanapka z pasztecikiem mojego narzeczonego, i zjadłam aż 3 kromki białego chleba... I teraz już rozumiem dlaczego zawsze się źle czułam, to chleb tak źle na mnie działał. Zasnąć nie mogłam bo myślałam, że zwymiotuje takie dziwne uczucie. Już nigdy więcej chleba! Przysięgam!
Jak samopoczucia? U mnie kiepsko, wczoraj bardzo pokusiła mnie kanapka z pasztecikiem mojego narzeczonego, i zjadłam aż 3 kromki białego chleba... I teraz już rozumiem dlaczego zawsze się źle czułam, to chleb tak źle na mnie działał. Zasnąć nie mogłam bo myślałam, że zwymiotuje takie dziwne uczucie. Już nigdy więcej chleba! Przysięgam!
1
174974
Gość
D
Deleted member 178444
Gość
Hej Ho!
@Blondasek85 nie mów hop w pierwszej ciąży miałam taki różowy śluz przez 3 dni zamiast okresu
Ja poszłam po rozum do głowy - nie testowałam
Co do postu dr Dąbrowskiej u szczupłych, to ja robiłam post krótszy i schudłam 3 kg. Duzo zależy od wagi startowej myślałam żeby powtórzyć, ale teraz w pracy nie dałabym rady na poście.
@Blondasek85 nie mów hop w pierwszej ciąży miałam taki różowy śluz przez 3 dni zamiast okresu
Ja poszłam po rozum do głowy - nie testowałam
Co do postu dr Dąbrowskiej u szczupłych, to ja robiłam post krótszy i schudłam 3 kg. Duzo zależy od wagi startowej myślałam żeby powtórzyć, ale teraz w pracy nie dałabym rady na poście.
D
Deleted member 178444
Gość
Sprzedaję foteliki samochodowe (głównie rwf). Z racji tego, że jesteśmy sklepem eksperckim fotele dobieramy i montujemy. A ich waga sięga do 17 kg i montaż jest dość czasochłonny. Jak mam luz, to sprzedaje też wózki i meble dziecięce ;pAnia gdzie pracujesz co porabiasz?
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
1
174974
Gość
Powiem Ci, że to moja wymarzona praca od paru lat.Sprzedaję foteliki samochodowe (głównie rwf). Z racji tego, że jesteśmy sklepem eksperckim fotele dobieramy i montujemy. A ich waga sięga do 17 kg i montaż jest dość czasochłonny. Jak mam luz, to sprzedaje też wózki i meble dziecięce ;p