reklama
1
174974
Gość
No co do euthyroxu to lekarz mówił, że on pomoże przy zajściu w ciążę ale w moim przypadku muszę jeszcze troszkę poczekać, wybrać tą Proverę. Trzymajcie kciuki aby w marcu okazało się, że jest już na tyle dobrze, by móc się spokojnie starać.
Link do: Lista.xlsx
Jakiej liscie?Agss a Ty jesteś już na naszej liście?umknelas mi coś jak zaczęłaś tu pisac.pisalas już o sobie nam tu troszkę?
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
@StarAnia [emoji27] co Ty tak? Co to za lekarze? O matko z corka...
Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom
D
Deleted member 178444
Gość
Oj rok temu robiłam, nawet lepiej, ale nie było szału. Bardziej mi pomogła chyba zmiana pracy. Wtedy dostałam energii31,2?!masakra ja jak mam powyżej 3to już umieram.nie wyobrażam sobie jak wtedy funkcjonowalas? współczuję.jak się czujesz po dabrowskiej?lepiej?
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
A Ty masz Hashimoto? Dlaczego provera?No co do euthyroxu to lekarz mówił, że on pomoże przy zajściu w ciążę ale w moim przypadku muszę jeszcze troszkę poczekać, wybrać tą Proverę. Trzymajcie kciuki aby w marcu okazało się, że jest już na tyle dobrze, by móc się spokojnie starać.
D
Deleted member 178444
Gość
Dobrzy lekarze, bo w końcu doszli do tego, co mi jestJakiej liscie?
@StarAnia [emoji27] co Ty tak? Co to za lekarze? O matko z corka...
A chyba, ze tak, to co innego. [emoji6]Dobrzy lekarze, bo w końcu doszli do tego, co mi jestod czasu pierwszej diagnozy jestem 25 kg w plecy i dużo zdrowsza psychicznie. Zaczęłam się rozwijać. Na macierzyńskim zrobiłam kurs Promotora Karmienia Piersią, teraz jestem ekspertem od fotelików samochodowych, co tydzień się szkole
jest fajnie. Jeszcze tylko druga dzidzia i żyć nie umierać
![]()
Ps. Dodalam sie na liste
1
174974
Gość
Nie ja nie mam hashimoto, Provera hamuje wydzielanie fsh i LH i jest na czynnościowe (bezowulacyjne) krwawienia spowodowanych zaburzeniem równowagi hormonalnej.Oj rok temu robiłam, nawet lepiej, ale nie było szału. Bardziej mi pomogła chyba zmiana pracy. Wtedy dostałam energii![]()
A Ty masz Hashimoto? Dlaczego provera?
1
174974
Gość
Dziwne, że nie wspomniałam Ci o liście zakręciłam się.A chyba, ze tak, to co innego. [emoji6]
Ps. Dodalam sie na liste
reklama
Spoko [emoji4] dodalam sie juz. Fajnie, ze jest lista. Wystarczy zerknac zeby byc na bierzacoDziwne, że nie wspomniałam Ci o liście zakręciłam się.Wybacz, zawsze każdą nową dziewczynę witam i zapraszam do naszej tabelki... Aż mi głupio [emoji15]