reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Dziewczyny mogę dołączyć? Mam roczną córeczkę, dostałam w końcu okres po ciąży (wciąż kp) i stwierdziliśmy, że czas na rodzeństwo dla niej.
Nie chcę się spinac tylko raczej oddać naturze decyzję, ale zawsze fajnie pogadać na te tematy z kimś kto wie co się czuje :)
Witamy Cie bardzo serdecznie :) rozgość się :) życzę szybkich 2 kreseczek [emoji8]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję :)
Nie ukrywam, że z jednej strony bym chciała ale jednocześnie strasznie się boje. I tego, że szybko się uda i tego że znów latami będziemy czekać. O córkę walczyliśmy kolo 4 lat. Mam policystyczne jajniki i tendencje do torbieli.

Dziękuję :)
Nie ukrywam, że z jednej strony bym chciała ale jednocześnie strasznie się boje. I tego, że szybko się uda i tego że znów latami będziemy czekać. O córkę walczyliśmy kolo 4 lat. Mam policystyczne jajniki i tendencje do torbieli.
No ale jednak się zdecydowałaś. Z tym się nie da wygrać :) myśle że każda z nas trochę się boi bo wiadomo że to stawia nas w nowej sytuacji ale chęć posiadania dziecka bynajmniej u mnie jest silniejsza niż strach przed nieznanym :)

Dziewczyny mogę dołączyć? Mam roczną córeczkę, dostałam w końcu okres po ciąży (wciąż kp) i stwierdziliśmy, że czas na rodzeństwo dla niej.
Nie chcę się spinac tylko raczej oddać naturze decyzję, ale zawsze fajnie pogadać na te tematy z kimś kto wie co się czuje :)
Witaj [emoji4] trzymam kciuki

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jak długo już się staracie?
I czy któraś jeszcze karmi piersią?
Ja nie karmie od dwóch lat a resztki pokarmu mam po dziś dzień ;)
Fakt faktem prolaktyna nie podwyższona (więc nie wiem czemu nadal pokarm - mój gin stwierdził że tak czasem jest) a udało się w 3cs.
Zrób sobie badanie prolaktyny, bo przy kp może być podwyższone a im wyższa prolaktyna tym gorzej zajść w ciążę.
Dlatego niektórzy trochę mylnie myślą że kp jest jak środek antykoncepcyjny. Fakt faktem prolaktyna może utrudniać zajscie w ciążę ale na pewno nie uniemożliwia :)

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
No to witam. Staram się o ciążę od lipca 2016. W zeszłym miesiącu poronilam ale nie odpuszczam.

Do góry