D
Deleted member 178444
Gość
Oj kocham ją nad życie, ale jest wymagająca psychicznie i fizyczniePowiem Ci, że to moja wymarzona praca od paru lat.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj kocham ją nad życie, ale jest wymagająca psychicznie i fizyczniePowiem Ci, że to moja wymarzona praca od paru lat.
Wyobrażam sobie. Może spróbuję się w tym fachu, tylko kwestia ogarnięcia sobie tych kursów.Oj kocham ją nad życie, ale jest wymagająca psychicznie i fizycznie
Wiesz nie ma kursów fotelikowych wszystko kwestia tego, czy się człowiek zalapie do sklepu eksperckiego. My co tydzień mamy u siebie jakichś speców, dyskutujemy, wyszukujemy informacji, kontaktujemy się z ADAC, z producentami, z masą ludzi. Wiele informacji idzie znaleźć w necie, jeśli wiadomo gdzie szukać, inne już bezpośrednio od poszczególnych bossów i trzeba mieć kontaktyWyobrażam sobie. Może spróbuję się w tym fachu, tylko kwestia ogarnięcia sobie tych kursów.
Na utrate wagi polecam czytać etykiety i jeść zdrowo ja tak schudłam 9kg chociaż chciałam tylko 3. Do tego troche aktywności i napewno ruszy. Na początek wystarczy zmiana podstawowych produktów tj. makaronu, chleba ryżu z jasnego na pełnoziarnisty. Mniej smażyć a więcej piec lub robić na parze. Postarać się jeść te 5 razy dziennie posiłki takie żeby brzuszek był napełniony a nie przepełniony no i oczywiście co najważniejsze pić i pić wode! Jeśli pije się mało wody to doprowadza to do zatrzymania się wody w organizmie. A samo to że będziemy w odpowiedni sposób nawadniać organizm pozwoli nam się pozbyc tej wody czytaj kilogramow równieżA po takim poscie nie ma efektu jojo? Ja przez tarczyce przytylam sporo i waga ani rusz w dol. Ja to tylko ocet jablkowy pije, ale nie schudlam nic a nic. Dodam, ze cos mnie brzuch boli jak na @ i ciesze sie, ze mi plodnosc tak szybko wroci
Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom
Spróbuj w takim razie może sciagnąć sobie aplikacje np fitatu. Wpisz jednego dnia co dokladnie jadlas i ile g. Może tu leży problem. Moze jest za duzo kalorii lub nieodpowiednia proporcja makro