reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Cześć dziewczyny :) dziś 10dc :) test owulacyjny jeszcze negatywny, kreska jeszcze troche jaśniejsza od testowej. Wieczorem wizyta. Trzymajcie kciuki żeby był chociaż jeden pęcherzyk!

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

A po takim poscie nie ma efektu jojo? Ja przez tarczyce przytylam sporo i waga ani rusz w dol. Ja to tylko ocet jablkowy pije, ale nie schudlam nic a nic. Dodam, ze cos mnie brzuch boli jak na @ i ciesze sie, ze mi plodnosc tak szybko wroci

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

Wyobrażam sobie. Może spróbuję się w tym fachu, tylko kwestia ogarnięcia sobie tych kursów.
Wiesz nie ma kursów fotelikowych ;) wszystko kwestia tego, czy się człowiek zalapie do sklepu eksperckiego. My co tydzień mamy u siebie jakichś speców, dyskutujemy, wyszukujemy informacji, kontaktujemy się z ADAC, z producentami, z masą ludzi. Wiele informacji idzie znaleźć w necie, jeśli wiadomo gdzie szukać, inne już bezpośrednio od poszczególnych bossów i trzeba mieć kontakty :)
Wisienka94 kciuki zaciśnięte :)
Aggs co do postu, to nie jest to post odchudzający, a zdrowotny. Utrata wagi to raczej efekt uboczny :) a to czy będzie efekt jojo, czy nie, zależy od tego jak się z postu wyjdzie i czy powróci się do niezdrowych nawyków żywieniowych.

A po takim poscie nie ma efektu jojo? Ja przez tarczyce przytylam sporo i waga ani rusz w dol. Ja to tylko ocet jablkowy pije, ale nie schudlam nic a nic. Dodam, ze cos mnie brzuch boli jak na @ i ciesze sie, ze mi plodnosc tak szybko wroci

Na utrate wagi polecam czytać etykiety i jeść zdrowo :) ja tak schudłam 9kg chociaż chciałam tylko 3. Do tego troche aktywności i napewno ruszy. Na początek wystarczy zmiana podstawowych produktów tj. makaronu, chleba ryżu z jasnego na pełnoziarnisty. Mniej smażyć a więcej piec lub robić na parze. Postarać się jeść te 5 razy dziennie posiłki takie żeby brzuszek był napełniony a nie przepełniony :) no i oczywiście co najważniejsze pić i pić wode! Jeśli pije się mało wody to doprowadza to do zatrzymania się wody w organizmie. A samo to że będziemy w odpowiedni sposób nawadniać organizm pozwoli nam się pozbyc tej wody czytaj kilogramow również

@wisienka94 ja to wszystko robie, a waga malpa w miejscu stoi. Niestety w ciagu tygodnia nie gotuje codzinnie bo pracuje od 7.30 to 18.30 i po prostu jestem zmeczona. Jak tylko ustabilizuje mi sie sytuacja z praca to sprobuje wyeliminowac wszystko co biale z diety. Jem tez duzo mniej owocow niz kiedys, zastepuje je warzywami. Kawy nie slodze, herbatki pije tylko ziolowe.

@wisienka94 ja to wszystko robie [emoji23]

Spróbuj w takim razie może sciagnąć sobie aplikacje np fitatu. Wpisz jednego dnia co dokladnie jadlas i ile g. Może tu leży problem. Moze jest za duzo kalorii lub nieodpowiednia proporcja makro

Ja sie przyznam... mam 171 cm wzrostu i waze 64 kilo... chcialam zejsc do swoich 58 jeszcze przed ciaza, ale chyba nie da rady. Nosze szerokie ciuchy zeby nie bylo widac walkow. Juz nawet rurek nie nosze bo mnie za bardzo obciskaja i czuje sie jak szynka owinieta w sznurek

reklama
Hej dziewczyny przychodzę z dobrymi wiadomościami w poniedziałek idziemy oglądać mieszkanie i wszystko wygląda na to że będzie nasze !! :) udało nam się w ostatniej chwili załapać na składanie papierów na mdm !! :)

Do góry