reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Raczej nie, lepiej iść do ginekologa / endokrynologa . U mnie cykle bezowulacyjne były spowodowane słabą pracą tarczycy i sama nie dała bym rady czegoś z tym zrobić. Aktualnie biorę euthyrox 25 i to pomoże bym miała cykle owulacyjne. No a aktualnie jeszcze dodatkowo biorę Proverę ale ona nie jest pomocna bym miała owulacje, tylko żeby krwawienia bezowulacyjne przychodziły tak jak powinny przyjść naturalnie. Mam je brać przez 3 cykle, później może znowu sam euthyrox.

Link do: Lista.xlsx
Kurczę.. a tego leku nie możnaby zmienić na jakiś nie wpływający na ewentualną ciąże?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W zeszłym cyklu dwa pęcherzyki. Ze skutków ubocznych to chyba tylko uderzenia gorąca wieczorami a tak to super sie po nim czuje. Jutro mam monitoring więc zobaczymy czy w tym cyklu udało się coś wyhodować :)

wow!

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę.. a tego leku nie możnaby zmienić na jakiś nie wpływający na ewentualną ciąże?

O euthyrox chodzi? On nie ma negatywnego wplywu na ciaze. Ja biore 100 mcg bo musze zejsc do tsh 1-1.5.

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :)
Jak dzień? Doczytałam tylko trochę - Kati, pięknie rośnie beta, gratulacje!!!
Ja biorę letrox 100, bo jestem na diecie bezlaktozowej, powiem Wam, że zmiana leku z euthyroxu i zmiana diety dużo u mnie zrobiła :) Tola odpisywałam Ci ostatnio, ale nie wiem, czy dotarłaś. Ja mam hashi i guzy na tarczycy (jak się nie uda w tym cyklu, to zrobię biopsje, bo rosną). A letrox/euthyrox w ciąży są w 100% bezpieczne, więc się nie stresujcie :)

reklama
Do góry