reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Raczej nie, lepiej iść do ginekologa / endokrynologa . U mnie cykle bezowulacyjne były spowodowane słabą pracą tarczycy i sama nie dała bym rady czegoś z tym zrobić. Aktualnie biorę euthyrox 25 i to pomoże bym miała cykle owulacyjne. No a aktualnie jeszcze dodatkowo biorę Proverę ale ona nie jest pomocna bym miała owulacje, tylko żeby krwawienia bezowulacyjne przychodziły tak jak powinny przyjść naturalnie. Mam je brać przez 3 cykle, później może znowu sam euthyrox.

Link do: Lista.xlsx
Kurczę.. a tego leku nie możnaby zmienić na jakiś nie wpływający na ewentualną ciąże?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W zeszłym cyklu dwa pęcherzyki. Ze skutków ubocznych to chyba tylko uderzenia gorąca wieczorami a tak to super sie po nim czuje. Jutro mam monitoring więc zobaczymy czy w tym cyklu udało się coś wyhodować :)

wow!

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę.. a tego leku nie możnaby zmienić na jakiś nie wpływający na ewentualną ciąże?

O euthyrox chodzi? On nie ma negatywnego wplywu na ciaze. Ja biore 100 mcg bo musze zejsc do tsh 1-1.5.

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :)
Jak dzień? Doczytałam tylko trochę - Kati, pięknie rośnie beta, gratulacje!!!
Ja biorę letrox 100, bo jestem na diecie bezlaktozowej, powiem Wam, że zmiana leku z euthyroxu i zmiana diety dużo u mnie zrobiła :) Tola odpisywałam Ci ostatnio, ale nie wiem, czy dotarłaś. Ja mam hashi i guzy na tarczycy (jak się nie uda w tym cyklu, to zrobię biopsje, bo rosną). A letrox/euthyrox w ciąży są w 100% bezpieczne, więc się nie stresujcie :)

reklama
Do góry