:*
reklama
1
174974
Gość
Dziękuję :* dobrze :* skurcze dużo mniejsze rano mnie chwilę zemdliło ale w sumie nie musiało to być przez ciążę [emoji3][emoji23] czasem tak mam nawet bez ciąży [emoji23] przez mój żołądek [emoji14]
Apetyt mam to chyba jest ok [emoji23]
1
174974
Gość
Trzymam kciuki żeby było wszystko ok aż do końca ciąży, no i oczywiście żeby objawy jak najmniej Ci dokuczały.Dziękuję :* dobrze :* skurcze dużo mniejsze rano mnie chwilę zemdliło ale w sumie nie musiało to być przez ciążę [emoji3][emoji23] czasem tak mam nawet bez ciąży [emoji23] przez mój żołądek [emoji14]
Link do: Lista.xlsx
Zobaczymy po pierwszej ciąży wszystkiego mogę się spodziewać [emoji23]Trzymam kciuki żeby było wszystko ok aż do końca ciąży, no i oczywiście żeby objawy jak najmniej Ci dokuczały.
1
174974
Gość
Dziewczyny może wy mi podpowiecie, wiele z was jeszcze studiuje. Gdzie znajdę w necie jakieś dobre wyjaśnienia fizyki, zadań z fizyki zakres z liceum? Jestem strasznie tępa z matematyki a tym bardziej z fizyki a w sobotę muszę zaliczyć już wszystko.
Ja nie pomogę bo matma i fiza też u mnie zawsze leżała [emoji23]Dziewczyny może wy mi podpowiecie, wiele z was jeszcze studiuje. Gdzie znajdę w necie jakieś dobre wyjaśnienia fizyki, zadań z fizyki zakres z liceum? Jestem strasznie tępa z matematyki a tym bardziej z fizyki a w sobotę muszę zaliczyć już wszystko.
wisienka94
Fanka BB :)
Z fizyki to nie wiem ale matemaks super tłumaczy matmeDziewczyny może wy mi podpowiecie, wiele z was jeszcze studiuje. Gdzie znajdę w necie jakieś dobre wyjaśnienia fizyki, zadań z fizyki zakres z liceum? Jestem strasznie tępa z matematyki a tym bardziej z fizyki a w sobotę muszę zaliczyć już wszystko.
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
adiika
Fanka BB :)
Kochana my się tak z tym śmiejemy hehe. Ale dzieci się uwielbiają więc kto wie co będzie kiedyś
Hehe no wiem Ale właśnie ciekawe jak to się kiedyś ułoży
Ja też widzę drugą kreskę
Ja dzisiaj 9dc także najpierw oczekiwanie na owu pozniej na testowanko. Jak narazie czas szybko mi leci mam nadzieje że jak jutro pójde do lekarza to będą jakieś pęcherzyki! Tym się właśnie najbardziej martwie. Że może właśnie nie być pęcherzyka i cykl w dupe jak to sie mowi heh
Kciuki za pęcherzyki Oby to był owocny cykl
Ja mam chyba jakieś zapalenie gardła albo węzłów chłonnych, tak mnie boli przy przelykaniu po jednej stronie, jakby spuchniete było. Ehh
Jeszcze Uniben jest dobry Wykuruj się na święta porządnie
Rośnie rośnie
W niecałe 48 h z 9.27 na 36.74
Super I smacznego kebaba ^^
Syn mi zasnął na moim brzuchu przy cycuchu Już dawno tak nie miał. Jak był maleńki to właśnie to uwielbiałam, jak tak się wtulal, a ja go głaskalam i zasypialismy
Migdalove nie znam żadnych stron Ja z fizyki tylko na sciagach leciałam :/
reklama
1
174974
Gość
Z matematyki mam książkę i idzie wszystko zrozumieć, ale z fizyki już nic nie kumam. W ogóle mamy taką nauczycielkę, nie dość, że już powinna iść na emeryturę, nie pamięta co przed chwilą mówiła, nie umie tłumaczyć to jeszcze jest taka bezczelna, że szok, ostatnio aż wyszłam z klasy i się aż popłakałam, bo w gimnazjum miałam ciągle problemy przez nauczyciela od fizyki i swoją wychowawczynie... Mieli mnie za dno i ciągle próbowali mi to udowadniać mimo, że jak już coś naprawdę wykułam i umiałam to twierdzili, że ściągałam ile kłótni było zawsze na lekcjach, przez to ostatniej klasy gimnazjum nie zdałam... A tutaj na ostatnim zjezdzie było tak: była kartkówka, mieliśmy sobie sami pisać, bez rozmów ale z pomocą swojego zeszytu, a że ja swój przesiałam, bo u mnie w kółko remonty to miałam książkę ze sobą, powiedziała żebym ją schowała to zapytałam co to za różnica czy notatka jest w zeszycie czy w książce skoro to identycznie to samo, no nic uparła się to wstałam i oddałam kartę zadań bo i tak nic bym nie napisała. Spoko to zrozumiem, ale jej było mało, aby mnie jeszcze zgnoić i upokorzyć kazała mi przyjść do swojego biurka i zaczęła mi wytykać, że tu nic nie może zrozumieć z mojego pisma ( Chociaż wszystko było jasne bo pismo mam czytelne) że co to za kreska, co to za potęga czy to jakieś mnożenie, że ona nie rozumie i tak kręci i wierci temat, to wkurzyłam się i wyszłam bo to ewidentnie wyglądało jakby chciała mnie upokorzyć na tle całej klasy... A że ja już mam uraz z całego okresu gimnazjum to było dla mnie za dużo. Nie wiem jak zdam fizykę, bo wydaje mi się, że sobie znalazła kogoś młodego i może pomiatać. A ja naprawdę wyglądam bardzo młodo, ostatnio w autobusie kierowca wziął mnie za gimnazjalistkę... Założę się, że gdyby na moim miejscu z tą książką była najstarsza kobieta z naszej klasy (wiek około 40lat) to by nawet sprawy nie było...Z fizyki to nie wiem ale matemaks super tłumaczy matme