reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Witam kochane z rana ..![emoji173][emoji173]️
@StarAnia cos tam widać byc moze juz cos sie dzieje u ciebie trzymam.&&&& by nie byly to tylko jakies zwykle czary mary :-)
@KatiNails oby betka ślicznie urosła &&&&
U mnie 20dc 8dni do @ chyba nie bede gorsza i zatestuje :Do_O
Nie no oczywiście żartuje ja nie testuje juz wczesniej bo mi zawsze jakies dziwne cienie sie pojawiaja na tych testach wiec wole uniknąć kolejnego
Dzis u nas znowu wieje i zimno szkoda ze jie moze byc tak jak dwa dni temu +14°c a tylko w wigilie syplo by sniegiem i znow mogloby byc cieplo ...
Jedyny urok sniegu to chyba w święta i patrząc na tatry a tak to snieg moglby jak dla mnie nie istniec
Oj tam.. widzisz ile testów teraz szybko wychodzi [emoji23] chyba ten mój sen faktycznie był proroczy i otworzyłam puszkę z pozytywami [emoji23] korzystaj !

ckaiyx8d63pd6voi.png

Ja mam chyba jakieś zapalenie gardła albo węzłów chłonnych, tak mnie boli przy przelykaniu po jednej stronie, jakby spuchniete było. Ehh :(

Link do: Lista.xlsx
Też tak miałam że dwa dni i przeszło :( w tamtym tygodniu. Nie jestem w ciąży to kup sobie spray tymsal :) super wszystko wyciąga :) lepiej niż jakiekolwiek tabletki itp

ckaiyx8d63pd6voi.png

Witam dziewczyny:)
@StarAnia też widzę cień cienia:) a KatiNails wyśniła 6 pozytywów w grudniu, trzymam kciuki:)
Kati właśnie przyszłam żeby spytać czy dziś ta beta miała być:D czyli za godzinkę już będzie wiadomo? Czekam z niecierpliwością:))

reklama
Witam dziewczyny:)
@StarAnia też widzę cień cienia:) a KatiNails wyśniła 6 pozytywów w grudniu, trzymam kciuki:)
Kati właśnie przyszłam żeby spytać czy dziś ta beta miała być:D czyli za godzinkę już będzie wiadomo? Czekam z niecierpliwością:))
Mam nadzieję że szybciej :) zlecenie wprowadzone to myślę że za niedługo powinny być wyniki :)

ckaiyx8d63pd6voi.png

Do góry