D
Deleted member 178444
Gość
Na żywo coś tam widać, na zdjęciu gorzej. Ręce mi się trzęsą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widze cień ale jakos tak blisko tej testowej.
No właśnie w życiu nie miałam tych testów i nie mam pojęcia gdzie ma być i na co mi to bylo? ;P teraz będę szalećWidze cień ale jakos tak blisko tej testowej.
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Najlepszy to jest bobo test żółty i pokazuje ładną kreseczkeNo właśnie w życiu nie miałam tych testów i nie mam pojęcia gdzie ma być [emoji14] i na co mi to bylo? ;P teraz będę szaleć
Jadę już [emoji14] popołudniu nie dam rady a do jutra nie wytrzymam [emoji14]
No to super!!! Pierwsze objawy hihi [emoji8] czyli wynik za 2h? Będę znów co chwila tu zaglądać i wypatrywać czy wstawiłas wynikiJadę już [emoji14] popołudniu nie dam rady a do jutra nie wytrzymam [emoji14]
Ale chyba jest dobrze bo chyba lekkie nudności się zaczynają [emoji14]
Kupię dzisiaj. A co mi tam.Coś widać nie wiem czy tu na pewno ma być kreska bo ich nie miałam, ale coś widać
Chociaż ja bym zrobiła bobo test żółty. Mimo że 25mlU to wyszedł dużo mocniejszy niz 10mlU.
Wyżej Twój test a dwa następne moje z tego samego dnia bobo i strumieniowy niby czulszy ale słabszą kreska.
No pewnie! To leć kupić i dawaj znacKupię dzisiaj. A co mi tam.