reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

A ja mam skurcze delikatne jak na @ i chodzę jak głupia co chwilę do kibelka i sprawdzam czy okres nie przyszedł.. tyle jeszcze do terminu @... Pokusiło mnie żeby zrobić tak wcześnie a będę się teraz stresować póki nie minie termin @ i beta ładnie nie urośnie...

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja mam skurcze delikatne jak na @ i chodzę jak głupia co chwilę do kibelka i sprawdzam czy okres nie przyszedł.. tyle jeszcze do terminu @... Pokusiło mnie żeby zrobić tak wcześnie a będę się teraz stresować póki nie minie termin @ i beta ładnie nie urośnie...

Pewnie jak w piątek zobaczysz piękny przyrost to się uspokoisz. Ale rozumiem Cie bo też bym pewnie sie troche bała. Ale będzie wszystko dobrze! Zobaczysz :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

A ile dni po owu robiłaś betę?

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :)
Przyszłam sprawdzić czy komuś jeszcze szczęście dopisało, ale niestety...
@KatiNails pięknie krecha ciemnieje, a to już znaczy, że beta rosnie ;)
Przede mną jeszcze kilka dni nakręcania, mężczyzna domowy ma mnie dość (wczoraj powiedziałam, że nie chce na święta seksi bielizny, bo może jestem w ciąży i mi biust zaraz urośnie, to się nie opłaca :p )
Dziewczyny serduszkujecie normalnie w drugiej fazie cyklu, czy się boicie?

reklama
Dzień dobry :)
Przyszłam sprawdzić czy komuś jeszcze szczęście dopisało, ale niestety...
@KatiNails pięknie krecha ciemnieje, a to już znaczy, że beta rosnie ;)
Przede mną jeszcze kilka dni nakręcania, mężczyzna domowy ma mnie dość (wczoraj powiedziałam, że nie chce na święta seksi bielizny, bo może jestem w ciąży i mi biust zaraz urośnie, to się nie opłaca [emoji14] )
Dziewczyny serduszkujecie normalnie w drugiej fazie cyklu, czy się boicie?
My mieliśmy dość po pierwszej połowie cyklu więc odpuściliśmy :) u nas tak na prawdę ciąża to z jednego z tych dwóch dni pod rząd gdzie był test owu pozytywny + [emoji179]. Wcześniej było na pewno za wcześnie [emoji23] bo 3 i 5 dni przed owu

Do góry