reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

@Natyyy 75b to nie takie małe ja przed ciążą miałam 75a obecnie mam 85d :D

Ja w przyszłym roku idę do policealnej dorobić sobie technika a za 2 lata na jakiesnowo studia się wybieram ale jeszcze niw wiem na jaki kierunek iść
Hehe w sumie to wolę mieć takie niż jakiś mega wielki biust. Ale najlepsze jest to, że moja siostrzenica, która jest młodsza o 11 lat ma ten sam rozmiar co ja:-D

reklama
W ogóle to dziś chyba owu, bo rano pojawił się śluz i cały dzień tak mnie boli podbrzusze. W piątek robiłam test, ale był negatywny a jak w sobotę chciałam zrobić to okazało się, że się skończyły. No ale od skończenia @ staramy się przytulać tak co drugi dzień i to nawet nie dlatego,że musimy tylko po prostu mamy ochotę a jak coś z tego wyjdzie to super :) Ale jeszcze nigdy mnie tak podbrzusze nie bolało...

@Migdalove tak wychodzi :) chyba że trafię do policealnej dwu-letnkej to wtedy w 2021 zaczęłabym studia :)

@Natyyy ja się obawiam że bratanice narzeczonego mogą mieć kiedyś większe cycki niż ja bo mają mieć po kim :p

Hej dziewczyny :) 7dc
1513067711-a27d7ce7e37b9fdd-aaaaaa.jpeg

Chyba jeszcze nie pozytyw?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w tym cyklu też szybciej [emoji14] i cykl jakiś spokojniej ale i szybciej leci [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No jak u mnie będzie tak szybko owulacja to też na spokojnie hehe :) z jednej strony się ciesze ale z drugiej się zastanawiam czy to normalne.. w piątek mam wizyte także zobaczymy co tam się zadziało możliwe że już będę po owu. Chociaż narazie nie mam żadnych objawów owulacyjnych. Jeśli jutro wyjdzie pozytyw to będzie 8dc a owulacja może być dzień lub dwa dni po pozytywnym no to 9/10dc owu.

reklama
No jak u mnie będzie tak szybko owulacja to też na spokojnie hehe :) z jednej strony się ciesze ale z drugiej się zastanawiam czy to normalne.. w piątek mam wizyte także zobaczymy co tam się zadziało możliwe że już będę po owu. Chociaż narazie nie mam żadnych objawów owulacyjnych. Jeśli jutro wyjdzie pozytyw to będzie 8dc a owulacja może być dzień lub dwa dni po pozytywnym no to 9/10dc owu.

Mi wyszedł test pozytywny popołudniu a w nocy miałam owu. Następnego dnia też jeszcze do południa pozytyw (pewnie poziom hormonu jeszcze nie opadł). Ale wtedy i jednego i drugiego dnia [emoji179][emoji179][emoji179]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry