reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Ja od początku mierze czyli będzie 5 cykl i powiem Ci że to super sprawa jest. Z tym że jak ktoś nie wstaje codziennie o tej samej godz to może być troche przekłamany wykres. Ja mam budzik na 8ma nastawiony i nawet jak mam na 12 dzisiaj zajęcia to i tak wstaje i mierze ;)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
A zaraz po wstaniu można mierzyć?? [emoji23] Bo nie bardzo mi w łóżku przed wstaniem przy dziecku [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale organizm potrafi płatać figle.. a ktorego dc wyszedł Ci pozytywny test? 14dpo testowałas?

Testowałam w 32 dc bo się nie spodziewałam specjalnie;) byly od razu dosyc mocne kreski, bez wątpliwości. KatiNails ja tak samo, miało nic nie wyjść z tego;))
Wtedy nie mierzylam temp więc nie wiem kiedy dokladnie był skok.

Ominęło Cię bynajmniej to oczekiwanie i odliczanie dni od owu do @ :)

No właśnie może i dobrze. A z drugiej strony, teraz jak już się człowiek naprawdę stara i czeka, to nie wychodzi.
A zaraz po wstaniu można mierzyć?? [emoji23] Bo nie bardzo mi w łóżku przed wstaniem przy dziecku [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja mierzę o 5.30, jak mąż wychodzi do pracy, to każę sobie podać termometr:D inaczej bym wzięła do ręki i spała dalej:D A jak trzeba to mierzę przy dziecku, ale ono na razie 1,5 roku to jeszcze z tego nic nie wie mam nadzieję;)

Najlepiej zaraz po przebudzeniu mierzyć nie wstając z łóżka jeszcze. Bo taki ruch może spowodować ze tempka pójdzie w góre

Dziewczyny test zrobiłam z głupa. 6 dni do terminu @. Tylko te bóle brzucha. Zdjęcie przyciemniłam i wyjęłam z pudeleczka bo tel nie chce tak uchwycić. A gołym okiem widać jasna kreskę bez wytężania wzroku.
Jak stary wróci z pracy zrobię jego telefonem zdjęcie bo ma lepszy aparat
1513070754-21694eb5545af2e3-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny test zrobiłam z głupa. 6 dni do terminu @. Tylko te bóle brzucha. Zdjęcie przyciemniłam i wyjęłam z pudeleczka bo tel nie chce tak uchwycić. A gołym okiem widać jasna kreskę bez wytężania wzroku.
Jak stary wróci z pracy zrobię jego telefonem zdjęcie bo ma lepszy aparat
1513070754-21694eb5545af2e3-aaaaaa.jpeg

O kurczaki!! Powtórz koniecznie jutro.. widze tam ten cień

reklama
Powtórzę na pewno.. boze nie wierzę że tak szybko się udało...

To pewnie wpływ szybkiej owu i u mnie też tak będzie w tym cyklu haha :) albo w następnym. Przyjme wszystko już teraz. Boję się nakręcać a później znów to rozczarowanie.. aż serce boli jak wychodzi mi 1 kreseczka

Do góry