reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Moja mama zaraz po @ zaszła w ciąże z moją siostrą także wszystko jest możliwe jak widać. Boje się tylko że będzie powtórka z tamtego cyklu bo właśnie 11dc mi pękł wtedy jeden pęcherzyk ale że byl niepełnowartościowy i wgl jakiś taki troche spłaszczony to organizm jeszcze pozwolił na owulacje tego dobrego pęcherzyka w 15dc

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi wyszedł test pozytywny popołudniu a w nocy miałam owu. Następnego dnia też jeszcze do południa pozytyw (pewnie poziom hormonu jeszcze nie opadł). Ale wtedy i jednego i drugiego dnia [emoji179][emoji179][emoji179]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No to też szybko po pozytywie miałas. Ja tez odczuwam silny ból jajnika podczas owu także wiem kiedy jest :) to jest ten plus. Ale narazie nic mi z tego bo jak widać ciąży brak heh

Ale organizm potrafi płatać figle.. a ktorego dc wyszedł Ci pozytywny test? 14dpo testowałas?

No ja też podejrzewam że z synem jak zaszłam w ciążę miałam wcześniej owu :) bo zaszłam w ciążę teoretycznie wtedy kiedy nie powinnam [emoji23]

No ja też podejrzewam że z synem jak zaszłam w ciążę miałam wcześniej owu :) bo zaszłam w ciążę teoretycznie wtedy kiedy nie powinnam [emoji23]

Może teraz też tak będzie? No oby!!! Trzymamy kciuki :) fajnie że już masz tak blisko do testowanka . Ja to się jeszcze naczekam. Ale będzie śmiesznie jak się okaże że będę testować jeszcze w tym roku :) ja też mierze temperature i też się nią sugeruje. Tylko właśnie na początku cyklu biore to clo i właśnie ono trochę zaburza bo temeraturka jest wyższa :(

Może teraz też tak będzie? No oby!!! Trzymamy kciuki :) fajnie że już masz tak blisko do testowanka . Ja to się jeszcze naczekam. Ale będzie śmiesznie jak się okaże że będę testować jeszcze w tym roku :) ja też mierze temperature i też się nią sugeruje. Tylko właśnie na początku cyklu biore to clo i właśnie ono trochę zaburza bo temeraturka jest wyższa :(

Ja nie mierze [emoji14] tzn w tamtym cyklu kilka dni przed @ trzy dni mierzyłam [emoji23] haha

reklama
Ja nie mierze [emoji14] tzn w tamtym cyklu kilka dni przed owu trzy dni mierzyłam [emoji23] haha

Ja od początku mierze czyli będzie 5 cykl i powiem Ci że to super sprawa jest. Z tym że jak ktoś nie wstaje codziennie o tej samej godz to może być troche przekłamany wykres. Ja mam budzik na 8ma nastawiony i nawet jak mam na 12 dzisiaj zajęcia to i tak wstaje i mierze ;)

Do góry