reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

@adiika no ja swego czasu też w Nowym Stawie szukałam, ale przekalkulowałam sobie wszystko i stwierdziłam, że lepiej zostać przy Malborku.
Może jak wrócę do pracy zrobię szkołę i znajdę dobrze płatną pracę to z czasem domek sobie wybudujemy :)

reklama
mam nadzieję że do końca stycznia uda nam się coś znaleźć na razie wystarczą 2 pokoje, z czasem na pewno zamienimy na większe mieszkanie albo właśnie zajmiemy się budową :)

To my tam w Łódzkim znaleźliśmy super ofertę, dom 85m2 z dużym podwórkiem, pownicą, szopką, kuchnią letnią, kurnikiem i garażem za 165tys, chcieliśmy kupić, wziąć kredyt, ale byliśmy na drugim miejscu i niestety nie wyszło a byliśmy ugadani, że w razie jak pierwsi nie kupią to my na początku będziemy wynajmować a jak ułożymy sobie wszystko z bankiem to kupimy... Niestety nie wyszło. Drugi dom mieliśmy na oku, znajomy mojego narzeczonego się budował i już kończył więc z tamtego domu się wyprowadza i może uda się, że my będziemy wynajmować, niestety facet który był właścicielem umarł i jego żona obiecała komuś innemu. Potem mieliśmy szukać dalej, teściowa zaczęła cyrk, że nie mogliśmy już wytrzymać, postanowiliśmy wrócić do mojego rodzinnego domu. Szef narzeczonego proponował pożyczkę nam, pomoc w znalezieniu mieszkania w Pajęcznie ale zanim byśmy znaleźli coś to byśmy dalej musieli mieszkać z teściową...

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę, to lipa, że Wam tam nie wypalilo :(
U nas było mieszkanie do kupienia w blizniaku i przez męża nie wyszło to kupno :/
Teraz sie męcze strasznie. Wpadnę w depresję jak tak dalej pójdzie, nawet psycholog mi o tym mówiła.. :/

Dziś jest dyspensa :) jest święto Niepokalanego Poczęcia ;)

Dwa lata gwarancji ;)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O święcie wiem, ale nie skojarzylam jakoś, że jest dyspensa xd Trudno, dam radę ;) Dzięki za info :)

Adika - a czemu przez męża?
U nas mimo dyspensy paluszki rybne na obiad były i M. kręcił nosem. Ale cóż, niech sam sobie gotuje ;)

My właśnie u siostry na winku i piwku :) niezdrowe jedzonko chipsy i orzeszki ehh od czasu do czasu można. Uu lalka? Nie no ja zawsze z matmy byłam dobra a polski to na ostatnim miejcu hehe :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

My właśnie u siostry na winku i piwku :) niezdrowe jedzonko chipsy i orzeszki ehh od czasu do czasu można. Uu lalka? Nie no ja zawsze z matmy byłam dobra a polski to na ostatnim miejcu hehe :)

Ja dzisiaj miaałam okropny dzien w pracy, dlatego leze juz w łóżku z ksiazka i sie relaksuje. Moj ma nocke, wiec nikt nie bedzie mi chrapał ;) jutro.mam wole- wyłączyłam wszystkie budziki, ale młoda i tak pewnie wstanie ok 7 :D ja sie nigdy nie wyspie. Wczoraj bylam juz tak wykończona, ze zaprowadzilam corke na 8 do szkoly, wrocilam do domu i spalam do 11.30, a o 12.30 jechalam.do pracy. Tragedia. Nienawidze zimy :(

Orzeszki to w sumie to tak pół na pół z tym zdrowym niezdrowym :D Ja to właśnie z matmy, fizyki nie daje sobie rady... Ale powoli coś próbuje. :)
My właśnie czekamy na film... Teraz oglądamy thrillery. :D

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No niestety pogoda nie jest sprzyjająca. Ale musimy ją przetrwać. :) musimy być dobrej myśli. Przed owu zawsze jestem jakoś tak pozytywnie nastawiona. Mam nadzieje że się to utrzyma do dnia@. Fajnie jakby wkońcu na święta był śnieg po kolana i mocno zimno :)

Do góry