reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Tak, raz wyszło ze dziewczynka raz że chłopiec [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sobie dzisiaj z ciekawości weszłam i z np z synkiem mi wyszło bo jak patrzylam na moje lata skończone wtedy był synek i rocznikowe też synek☺ ale z córka jak skończone te co mialam 23 to jest synek a jak rocznikowe 24 to tak jak mam czyli córka☺ teraz przy latach skończonych i rocznikowych mam córkę pokazana☺ to pewnie tak jak z horoskopami☺

Ogólnie według tego kalendarza przez najbliższe dwa lata mam mala szansę na chlopca☺
A oco chodzi z tym kalendarzem? Bo nie jestem w temacie:confused: u mnie dopiero wszystko sie rozkreca:(
Bylam z Kubą u wójta, podziękować za próg, synowi dawal cukierka a ten cały talerz wziął:p a wójt to daj w koperte ci wsypie, bo talerz potrzebny:D

A oco chodzi z tym kalendarzem? Bo nie jestem w temacie:confused: u mnie dopiero wszystko sie rozkreca:(
Bylam z Kubą u wójta, podziękować za próg, synowi dawal cukierka a ten cały talerz wziął:p a wójt to daj w koperte ci wsypie, bo talerz potrzebny:D

To chińska metoda planowania płci. Na podstawie wielu matki i miesiąca zapłodnienia pokazuje Ci jaka płeć będzie miało Twoje dziecko. Tylko to misi byc kalendarz uwzględniający miesiące księżycowe [emoji55]
1496747547-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zazwyczaj cykl 28 dni, skok późno czasem 16-17 dc ale w 14 też się zdarza, nigdy wczesniej jak na razie. Za to cykle mam 28 dni, ostatnio był dwa razy 25 dni przy normalnej owu 15 dnia.
Dzis nadal niższa temp, śluz plodny i mokro.
Chyba aż takich soldnych plemników nie ma. Podobno w sprzyjających warunkach żyją 5 dni w drogach rodnych. U nas dziś 7 dzień od stosunku.
Powiem szczerze, nigdy nie kochalismy się bez zabezpieczenia w pierwszej fazie a w zasadzie wcale z nij nie korzystamy skoro gumki trzeba. Nie lubimy.

Ja ten 6 dc uwazam za ryzykowny więc nawet o 10dc nie myśle. W zasadzie to już hardkor hehe.

No nic. Trzeba czekać choć trochę się uspokoilam. Może się nam upiecze a jak nie to duże szanse na córeczkę.

Jak dzis mija dzień? Ja mam przerwę w pracy to zagladam.

Do góry