reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Witam Was :)
U mnie nic sie nie zmienia , dalej delikatne brunatne plamienie tylko na papierze przy podcieraniu. Tak bardzo się boje , że znowu się rozczaruje... Jak nie przyjdzie do jutra to jutro po południu robie test :p

reklama
U mnie nic sie nie zmienia , dalej delikatne brunatne plamienie tylko na papierze przy podcieraniu. Tak bardzo się boje , że znowu się rozczaruje... Jak nie przyjdzie do jutra to jutro po południu robie test :p
Już się nie mogę doczekać Twojego testowania [emoji7]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Ja narazie bez objawów ale chyba owu miałam 15/16dc więc termin @ przesuwa mi się trochę. No ale i tak testuje 5.12 a jeśli wyjdzie negatyw to do @ codziennie rano teścik będzie :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki mocnoo!! Ja na Twoim miejscu już bym nie wytrzymała i zatestowała :) ależ Ty cierpliwa :)

ewarut przełam ta passę rozpocznij wysyp czerwonych dwóch kresek:)3mam mocno kciuki!!!!!!uda się!!!!:****

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki mocnoo!! Ja na Twoim miejscu już bym nie wytrzymała i zatestowała :) ależ Ty cierpliwa :)

Bo testu brak , a u Nas punkt apteczny zamknięty a do miasta jutro dopiero po południu jak kasa wpłynie

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry