reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

1511944832-51f2b38cf8ce57fc-aaaaaa.jpeg

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny.już dawno nie pisałam.pamiętacie mnie jeszcze[emoji4]?
Okres za ok 2-3 dni ale nie robię sobie nadzieji.jestem słaba bardzo i miałam opryszczke jedna i jak tamta mi zniknęła prawie to mam teraz druga.no masakra jakaś bo ja miałam może raz w zyci u opryszczka a teraz dwie jedna po drugiej[emoji47]
A jeszcze mój mąż okazało się ze ma żylaki podwozka nasiennego.no wszystko przeciwko nam[emoji15]chyba już dziecka nie będę miała kochana no chyba ze jakiś cud się wydarzy.jestem zdruzgotana[emoji24]
Czytałam was ale nie miałam siły nawet odpisywać.
@Ewarut trzymam kciuki zeby to było to kochana[emoji110][emoji110]
Trzymam za każdą z was kciuki mocno!!

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@KatiNails moim zdaniem życie jest zbyt krótkie, żeby trzymać urazy. Nigdy nie wiadomo co zdarzy się jutro, szkoda potem zadreczac sie, ze może trzeba było jednak schować dumę do kieszeni. Nie mówię od razu o wybaczaniu, ale małymi kroczkami, może warto dac szansę.

Mnie jutro czeka ciężki dzień. Nie dość, że ze sobą do ginekologa, to pewnie jeszcze będę musiała jechać uśpić psa, czlonka rodziny od 14 lat, to wiecej niż połowa mojego życia. Tato próbował go zawieźć kilka dni temu, ale nie dał rady. A ja juz nie mogę patrzeć na to jak psisko się męczy i cierpi. I tak siedzę z nim i płaczę.

Pięknie napisałaś. Tez uważam,ze skoro wyciągnęła rękę to może warto spróbować? To w sunie ostatnia szansa. A kto wie jakie dobro może z tego wyniknąć?

Nas tez czeka uśpienia suczki. Choruje na trzustke i wyglada jak trup. Dwa podejścia zrobiliśmy ale nie umiem sie z nią pożegnać [emoji53]

atdc9vvjktz16vlw.png

upload_2017-11-29_11-58-41.png

Tak wygląda na dzisiaj nasz tabelka. @tola_tola @Ewarut @Mamamia90 jak z waszą datą @, dopisujemy? Bo z tego co pamiętam @leeleeth chyba póki co przełożone ma starania, dobrze pamiętam?

Z naszej tabelki wynika, że w grudniu testować będą po kolei : @judytka777 (01/12), @Ewarut (01/12) @Natyyy (02/12), @Agusia2402 (03/12), @wisienka94 (05/12), @bambolina (08/12), @Asiula86 (08/12), @kamka_84 (13/12), ja czyli @Migdalove (14/12), @tola_tola (14/12), @nata$za88 (16/12), @Blondasek85 (16/12), @KatiNails (20/12) ,@AniaS35 (21/12) .
Czy wszystko się zgadza dziewczyny? Ostatnio trochę miałam spraw na głowie a to się przełożyło na moją aktywność na forum. :)

Załączniki

• upload_2017-11-29_11-58-41.png
    upload_2017-11-29_11-58-41.png
    17,7 KB · Wyświetleń: 204
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry