reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Jakby coś tam lekko świtało :) albo ja już ślepa jestem :)
Ja też coś tam widzę, aczkolwiek niektóre testy mają to do siebie. Ogólnie ja to jak nie zobaczę serio dwóch kresek jak byk to dalej będzie negatyw, między innymi dlatego wolę jeździć na betę. :) Tak czy inaczej @Dagaa11 trzymam dalej kciuki bo póki nie ma @ to jest jeszcze nadzieja. :)

A ja głupia się rozbeczałam, bo dzisiaj przychodzi mi wydać maluszki kocie. Na szczęście idą obie do jednego domu więc na pewno będą miały dobrze. Ale tak to jest jak człowiek się do zwierzaka przyzwyczai...

reklama
@Migdalove wiem kochana, ja tez tego testu nie traktuje jako pozytyw, ale to dobrze, ze tez cos widzicie, bo.jyz myslalam ze serio mam cos z glowa. Jesli @ nie bedzie to we wtorek beta :)

Była drożdzówka i nie ma ani kawałeczka już :)
1511710679-73c49cf29f283a55-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Pysznie wygląda i pewnie taka też była:)

Moja córka powiedziała że ona nie chce mieć rodzeństwa. Wiem że się boi bo 7 lat była sama i zastanawiam się czy może lepiej jej na razie nie mówić że ja bym bardzo chciała mieć jeszcze jedno dziecko...

@Migdalove najważniejsze że maluchy będą razem :)
Ja jutro dzwonie do tego ginekologa, i jeszcze młodą muszę na wizytę umówić. 8 miesięcy lada dzień a ona dalej konkretnie chlusta mlekiem .. a mówili mi że jak zacznie siadać/stać itp to skończy się to.

Agusia, mam podobny "problem" z tym, że córka nie chce siostry. Cóż...jak coś to będzie musiała się pogodzić.
No tak tylko narazie jej nie będę tym mącić w głowie, bo jeśli nic nam nie będzie wychodziło z naszych starań to bez sensu żeby się tym przejmowała. U niej to jest tak że by chciała, ale stwierdziła że będę miała dla niej za mało czasu

Dziewczyny postanowiłam,ze napisze Wam tu o moich dzisiejszych odczuciach.Bylismy dziś z moim M na imieninach u jego taty.Wszystko było idealnie do momentu aż żona jego brata ciotecznego ogłosiła szczęśliwą nowinę - jest w ciąży,10 tydzień. Szczerze,bardzo bardzo ją lubię i ogromnie się cieszę ich szczęściem ale jednak jak to usłyszałam automatycznie miałam łzy w oczach i nie były to łzy szczęścia a niestety żalu,ze to nie ja mogę ogłaszać taką nowinę.Do tego słowa babci,ze teraz juz tylko czeka na prawnuka od nas :/ Głupio mi,ze mam takie odczucia ale my od ponad 2 lat marzymy o dziecku i to tak cholernie czasem boli.Do końca imprezy uśmiechałam się ale myślałam juz tylko o tym,ze wolałabym wrocic do domu.
Wiem co czujesz ja jak staralam.sie o córkę to jakby na.złość wszystkie baby zachodzily w ciążę tylko nie Ja ...a kiedy dowiedzialam sie ze na.urodzinach wujka bedzie kuzynka w ciąży to tam nie.pojechalam bo poprostu nie dalabym rady tam wysiedziec ..teraz inaczej na to patrze teraz wiem ze na.wsZystko potrzeba czasu a taka blyskawiczna ciążą to owszem zdarza sie ale szybciej w.filmach...
@Dagaa11 ja.tez widze cień chociaz dla mnie cień to "dupa blada" drugi raz juz moglam sie o tym na sobie przekonać ... dzis zaczynam 1dc tak jak obstawialam moja malpka zawitala po 31 dniach i calkiem mozliwe ze.jak sie tej ciazy bardzo pragnie to chyba ona nam.plata później figle zeby byc jeszcze bardziej złośliwa niż jest ... ja poki co kobietki zaczynam.3 cykl starań z wiara ze cierpliwosc poplaca i nadzieja ze moze w grudniu zobacze dwie takie prawdziwe kreseczki i wam wszystkim tez tego z calego ❤❤️ zycze kochane moje

reklama
Hej hej :)
Ja wczoraj mało co byłam bo miałam gorszy dzień :(
Pokłóciłam się dość ostro z moim D. Ale dziś już ok. Młody dziś nie spał w ciągu dnia to padł wcześniej. I właśnie zjedliśmy kolację :) zaczynamy się zdrowo odżywiać :)
Płodne zbliżają się wielkimi krokami. Dziś 5 DC, owu 14/15dc. Od jutra zaczynamy [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] co drugi dzień :)
Fakt faktem że teraz na razie bez stresu i parcia na siłę. Mam dość po poprzednim cyklu. Testować będę w dzień @ tj 20 grudnia :) jakbym wcześniej chciała to proszę mnie dostawić do pionu wirtualnym kopniakiem ! Chociaż mam nadzieję że przez nawał pracy przed świętami i pracę od 8 do 21/22 nie będę miała czasu myśleć czy się udało czy nie i spokojnie zrobię test 20 grudnia :)
Może uda się prezent dla dziadków :)
Miłego wieczoru Kochane :)
1511722604-77089d81b41ab8ba-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry