reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Dobry wieczór :)

Strasznie wyczekuje tu jakiegoś pozytywnego testu. Dziewczyny nie ma się co załamywać, bo każda z Was bez wyjątku doczeka się dzieciątka. Wierzę w to, bo dzialacie, a więc efekty będą :) Szkoda, że nie da się wyczarować "tego" na już, świat byłby szczesliwszy.
Oby same dobre wieści obrodzily w grudniu :)

Ja idę z cyklem łeb w łeb z Migdalove ;) A ogólnie nie czuję się najlepiej. Jestem mega śpiąca i taka pozbawiona życia, chyba powinnam zrobić sobie badania krwi, ale podejrzewam, że to przez moje odżywianie. Kompletnie sobie olewam ten temat. Jestem tym co jem, więc od jutra planuję przestać jeść co popadnie. Obym wytrzymała i slodyczy nie tknela do świąt.

Ja mam Thermomisia :) Kupiłam go rok po ślubie, z kasy z prezentów, bo inaczej mąż by mi go nie kupił, teraz już i on się do niego przekonał :D Uwielbiam go, ale chyba jednak wolę starszą wersję.

Ja ćwiczę :) Kończę 2 miesiąc. Absolutnie jestem fanką codziennych ćwiczeń, ale nie dłużej niż 30-35 min :D Straciłam już sporo z brzucha, a co najgorsze dziś mój kolega którego nie widziałam 2 miesiące wyskoczył do mnie z pytaniem czy nie jestem w ciąży, padlam... haha :D Potem pokazałam mu brzuch i stwierdził, że miał zwidy i zwalil winę na mój płaszcz xD

Dobrej nocki Kochane :)
@Dagaa11 3mam kciuki za dobre wieści :)

Dzień dobry :* no ja dziś w końcu nie myślałam o ciąży podczas [emoji173][emoji173].
Zapalenie krtani mnie złapało, ale Zbieram małego do przedszkola a ja do pracy .
Miłego dnia dziewczyny :*

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczyny, czy mogę się przyłączyć? Zaczynam starania od grudnia (takie poważne) od tego miesiąca zaczęłam od witamin dla mnie i dla m, no i oczywiście zdrowsze odżywianie i ruch. Mam już 7 letnią córkę ( o którą się staraliśmy ponad 2 lata), ale ostatnio wzięłam na ręce moją malutką bratanicę i stwierdziłam że chcę jeszcze jedną dzidzię. A jak nie teraz to kiedy? W końcu mam 30 na karku, a starania mogą trwać dłużej...

Witaj i rozgość sie!
Tu bardzo super atmosferka i dziewczyny rewelacja wiec sie napewno nie znudzisz [emoji6]

Musimy się zmówić żeby jedna po drugiej dzwoniła haha :)

..

Ehh mam już tak dość swojego organizmu. Coraz bardziej zaczynam myśleć, że drugiego nie mówiąc już o 3-cim dzidziolu nie uda nam się wystarać ..

Nie nastawiaj sie tak. Psychika tez ma swoje do dodania jeśli chodzi o zajście w ciąże także wiesz
[emoji6]

Daga moje dwa testy też nie wyszły pozytywne a już byłam w ciąży w 3 tygodniu:)także równiez mam takie przeczucia:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie tez bardzo słaba kreseczka tydzień po terminie wyszła

nie,nie już z 12 dni było po terminie to pierwszy a drugi to po 3 kolejnych dniach i nic że jestem w ciąży dowiedziałam się u gina

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

A takiego przypadku to nie znam.
W sumie to niesamowite jak działa organizm, jest wszystko Ok a ciąży nie ma, z cyklu gdzie wszystko mówi, że nic z tego nie będzie jest dziecko.. wielka, piękna tajemnica [emoji7]

U nas chorobowo wiec mało mnie tutaj. Mamy same skierowania do szpitali i na operacje z maluchami wiec nie wiem w co ręce włożyć. Ciężki ten rok był dla mnie. Zaczął sie strasznie a kończy jeszcze gorzej i strasznie mnie to dołuje. Przeżyłam stratę córki, taty, babci. Zyskałam syna. Kolejne choroby i szpitale. Ciągły brak czasu. Ehh! Mam dosyć! Nie marudzę już!

Jak tam black friday? Poszalalyscie?

Kciukasy za testy i nawę cykle [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

atdc9vvjktz16vlw.png

Hej dziewczyny! Dzwoniłam zapytać się o cytologię i pani powiedziała, że nie mam się o co martwić. Wszystko jest ok.
Poza tym nie jest ok bo wizytę dopiero mogę mieć w styczniu a lekarz kazał za miesiąc przyjść czyli jakoś koło 7 grudnia. Na kontrolę ze względu na euthyrox... Teraz nie wiem czy brać go dalej czy przestać... [emoji35]

Hej dziewczyny! Dzwoniłam zapytać się o cytologię i pani powiedziała, że nie mam się o co martwić. Wszystko jest ok.
Poza tym nie jest ok bo wizytę dopiero mogę mieć w styczniu a lekarz kazał za miesiąc przyjść czyli jakoś koło 7 grudnia. Na kontrolę ze względu na euthyrox... Teraz nie wiem czy brać go dalej czy przestać... [emoji35]

Może zadzwoń jeszcze raz i powiedz w rejestrach, ze lekarz kazał przyjsc 7 ze względu na zmianę leków. Może da ci cos w przybliżeniu ?

atdc9vvjktz16vlw.png

Witam Was 26dc 12dpo i jest brązowe plamienie , brzuch nie boli , tylko dziwne uczucie tam gdzie jajniki ... Zaczynam miec nadzieje @ za 4dni , oby nie przyszła....

Witam sie w słoneczny poniedziałek dziewczynki jak tam u Was na dziś :-)
@Dagaa11 jak tam twoj 33dc?moze zrób testa kochana jesli nigdy @@@ ci sie nie spozniala bo akurat u mnie bylo tak ze juz kiedys tez pare razy mialam cykl zamiast 28 to 31 dni wiec.dla mnie to takie normalne opóźnienie pamietam jak kiedys powiedziałam mojej gin ze mam nieregularne miesiaczki bo raz mam.28 a raz 31'a ona mi powiedziała że to jeszcze norma i nie można mówić o nieregularnym cyklu no dobra wiec jej wierze o_O:D:p
@Migdalove super ze cytologia jest ok! A co do wizyty to zadzwoń i faktycznie zapytaj co powinnas teraz w tej sytuacji zrobic !
@KatiNails trzymam &&&& za.twój nowy cykl niech przyniesie ci same dobre wiadomości pod koniec ...❤️ w to wierze ze grudzień bedzie szczęśliwy ...

reklama
Do góry