reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

@AniaS35 przykro mi kochana, miałam ogroooomną nadzieje, ze Ci sie udało. Ale nie teraz, to za miesiąc :) do mnie tez pewnie za chwile małpisko zawita, bo w cuda już nie wierze, chociaż nie ukrywam, ze ten cień trochę mi namieszał w głowie.

reklama
@AniaS35 szkoda, ze i do Ciebie @ zawitała :(
@KatiNails jaka kolacja! Ja tez nastawiam sie nan poprawę diety, bo sobie odpuściłam i wyniki mam krwi beznadziejne :(
Matko nawet w moczu bakterie, wiec furagina poszla w ruch, wolę teraz zaleczyc, bo jak zajdę to juz prawie nic nie można. Ćwiczycie dziewczyny?
No ja akurat wyniki w porządku no ale wiadomo.. a jak będę miała już Thermomixa to wogole nasza dieta pójdzie na wyższy level.
Co do ćwiczeń. Tak ćwiczyłam.
Intensywny trening raz w tygodniu 60 minut . Jump Fitness. Od listopada już nie ćwiczę. Niestety. Ale gin powiedział że to ma duży wpływ na narządy miednicy, mogą się obniżyć i być przeciążone i odradził ćwiczeń jeśli się staramy. W domu nie mam ani czasu ani mobilizacji żeby ćwiczyć i no...
A tak szłam z sąsiadka raz w tygodniu. Klientek wtedy nie miałam. Czas zarezerwowany dla mnie. I mimo że nie stosowałam diety zaczęłam znacznie spadać na wadze dzięki jump Fitness.
Jak już urodze i dojdę do siebie na pewno wrócę do tych ćwiczeń.

Link do: Power Jump Fitness Rzeszów tak ćwiczymy ;)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Miesiąc nie ćwiczę a tak mi tego brakuje :(
Tego wyżycia się fizycznego to i inaczej człowiek psychicznie.
No ale są rzeczy ważne i ważniejsze

Ja ćwiczyłam przez 2 lata i w czerwcu przestałam bo miałam obrone i pisanie pracy wiadono jak to jest. Do teraz mobilizacja mi nie wróciła. Ale nadal się zdrowo odżywiam :) także nie przytyłam ale widze zmiany w ciele. Nie mam już 6paka :( a był

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Nieźle, podziwiam, choc ja wole spokojny trening, krótko i często, ja od giną słyszałam, ze ruch pomaga pękać pęcherzykom, wiec umiarkowany jest polecany. Czytałam dużo dobrego o Thermomixie i sama zaczynam o nim myśleć... Ale troche kosztuje :/
Ja chcę oryginalnego ale na razie nie mam tyle kasy i czekam. Teściowa na prezent ślubny chce nam kupić Thermomixa tego z Lidla. W sumie robi dokładnie to samo. Te same przepisy do niego podchodzą jedynie to że on nie daje przepisu na platformie krok po kroku. Tylko trzeba klasycznie z przepisu 'pisanego'. Cóż na razie pociesze się tym z Lidla a potem będę odkładać na tego oryginalnego :)

@nata$za88 jakbyś poszła raz ja taki trening to byś się szybko uzależniła [emoji14] ja jeszcze nerwus i mega mi to pomagało psychicznie. Wyzylam się fizycznie i dało się że mną żyć psychicznie [emoji14]

O jest dopiero Hardcore :D my jeszcze początkujący więc lekko ale to to [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Do góry