Dagaa11
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja akurat wyniki w porządku no ale wiadomo.. a jak będę miała już Thermomixa to wogole nasza dieta pójdzie na wyższy level.@AniaS35 szkoda, ze i do Ciebie @ zawitała
@KatiNails jaka kolacja! Ja tez nastawiam sie nan poprawę diety, bo sobie odpuściłam i wyniki mam krwi beznadziejne
Matko nawet w moczu bakterie, wiec furagina poszla w ruch, wolę teraz zaleczyc, bo jak zajdę to juz prawie nic nie można. Ćwiczycie dziewczyny?
Ja chcę oryginalnego ale na razie nie mam tyle kasy i czekam. Teściowa na prezent ślubny chce nam kupić Thermomixa tego z Lidla. W sumie robi dokładnie to samo. Te same przepisy do niego podchodzą jedynie to że on nie daje przepisu na platformie krok po kroku. Tylko trzeba klasycznie z przepisu 'pisanego'. Cóż na razie pociesze się tym z Lidla a potem będę odkładać na tego oryginalnegoNieźle, podziwiam, choc ja wole spokojny trening, krótko i często, ja od giną słyszałam, ze ruch pomaga pękać pęcherzykom, wiec umiarkowany jest polecany. Czytałam dużo dobrego o Thermomixie i sama zaczynam o nim myśleć... Ale troche kosztuje :/