reklama
AniaS35
Fanka BB :)
<a href=Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - b1e48ba6632f0.jpg>IMG_20171121_092128.jpg</a>
To po 5 minutach ja ten test dziewczyny robilam w 25 dc 3 dni przed @@@ :-) :-) :-) :-)
To po 5 minutach ja ten test dziewczyny robilam w 25 dc 3 dni przed @@@ :-) :-) :-) :-)
AniaS35
Tak jest rozlany i taki sie stal od samego poczatku dlatego mysle ze.jakis feler ...poki co czekam na @@@ tylko ze brzuch juz przestal boleć w zamian za to zaczela bolec glowa hahaahJa widzę drugą kreskę ale jakby zalany powtórz jeszcze test :*
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
1
174974
Gość
Łe jak 3 dni przed okresem to jest duże prawdopodobieństwo ciąży! Zaciskam mocno kciuki! <3<a href=Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - b1e48ba6632f0.jpg>IMG_20171121_092128.jpg</a>
wisienka94
A kiedy ten test robilas? Dzisiaj? Ja widze tą kreseczke!!! Trzymam kciuki mocno mocnoooo!!!! ciesze się bardzo i kibicuje Ci z calych sił!Tak jest rozlany i taki sie stal od samego poczatku dlatego mysle ze.jakis feler ...poki co czekam na @@@ tylko ze brzuch juz przestal boleć w zamian za to zaczela bolec glowa hahaah
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
wisienka94
No ja w to wierze. Koniecznie musisz powtórzyć testEjjj baby no przestancie bo faktycznie uwierze ze w ciąży jestem
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
AniaS35
Ej dziewczyny no przestańcie bo faktycznie uwierzę że w ciąży jestem hahaah
Ja jak zrobilam ten test w niedziele to nawet Wam mówić o tym nie chciałam bo dla mnie on był że tak powiem "nieważny" bo fakt faktem dziwny taki wyszedł wiec pomyslalam ze nie bede takiego "szajsu" na forum wstawiać by straszyl hehe
Ja jak zrobilam ten test w niedziele to nawet Wam mówić o tym nie chciałam bo dla mnie on był że tak powiem "nieważny" bo fakt faktem dziwny taki wyszedł wiec pomyslalam ze nie bede takiego "szajsu" na forum wstawiać by straszyl hehe