reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Ja widzę drugą kreskę ale jakby zalany powtórz jeszcze test :*

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jest rozlany i taki sie stal od samego poczatku dlatego mysle ze.jakis feler ...poki co czekam na @@@ tylko ze brzuch juz przestal boleć w zamian za to zaczela bolec glowa hahaah:D:D

Tak jest rozlany i taki sie stal od samego poczatku dlatego mysle ze.jakis feler ...poki co czekam na @@@ tylko ze brzuch juz przestal boleć w zamian za to zaczela bolec glowa hahaah:D:D
A kiedy ten test robilas? Dzisiaj? Ja widze tą kreseczke!!! Trzymam kciuki mocno mocnoooo!!!! :) ciesze się bardzo i kibicuje Ci z calych sił!

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ej dziewczyny no przestańcie bo faktycznie uwierzę że w ciąży jestem hahaah :D
Ja jak zrobilam ten test w niedziele to nawet Wam mówić o tym nie chciałam bo dla mnie on był że tak powiem "nieważny" bo fakt faktem dziwny taki wyszedł wiec pomyslalam ze nie bede takiego "szajsu" na forum wstawiać by straszyl hehe :):D

Do góry