reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Hej dziewczynki mnie też tu ostatnio więcej nie ma jak jestem. Za 6 dni kończy mi się pierwszw opakowanie tabletek i jestem ciekawa jak to teraz będzie z @ .
@Migdalove ja tam często latam po lumpkach i znajduję perełki w nich :) a jeśli zależy Ci na markowych a nie takich drogich ciuszkach to na Sienkiewicza jest taki lumpeks :) w poniedziałki wszystko po 3zł a dla dzieci 1,50 ale jest szał ciał wtedy i rano wszystko od razu już przebrane jest ja jak juź wolę tam jechać w sobotę kiedy jest po 17zł/kg przeliczając na sztuki wychodzi praktycznie to samo co w poniedziałek :) i tam chyba aż tak nie śmierdzi tym lumpeksowym zapachem :)

reklama
Laski u mnie od rana @ się nie rozkręciła :/ trochę śluzu podbarwionego krwią i nic więcej. Zobaczę co w nocy i jutro

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki mnie też tu ostatnio więcej nie ma jak jestem. Za 6 dni kończy mi się pierwszw opakowanie tabletek i jestem ciekawa jak to teraz będzie z @ .
@Migdalove ja tam często latam po lumpkach i znajduję perełki w nich :) a jeśli zależy Ci na markowych a nie takich drogich ciuszkach to na Sienkiewicza jest taki lumpeks :) w poniedziałki wszystko po 3zł a dla dzieci 1,50 ale jest szał ciał wtedy i rano wszystko od razu już przebrane jest ja jak juź wolę tam jechać w sobotę kiedy jest po 17zł/kg przeliczając na sztuki wychodzi praktycznie to samo co w poniedziałek :) i tam chyba aż tak nie śmierdzi tym lumpeksowym zapachem :)
Aj tam marka to mnie tak bardzo nie interesuje. :D Dzięki za podpowiedź. :) Niedługo się wybiorę się chyba na podbój secondhandów. :p

reklama
Do góry