reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

może i faktycznie :)
Chociaż mi też takie coś wyszło na negatywnym teście, koleżanka z innego forum mówi, że generalnie na testach tak są jakieś wypuklenia itp itd w których ma się znaleźć kreska więc to może być to. ale poczekaj do dnia @ i wtedy powinno już być bardziej widać ;)
Kcuki :)
Dlatego się jeszcze staram nie napalac i będę test powtarzać :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Judytko, jestem w szoku, co Ty piszesz! Nawet nie wiedzialam, że coś takiego może się wydarzyć a niejedno już widziałam.
Przykro mi, że takie sprawy mają miejsce w przychodniach lekarskich ale mam świadomość tego, że jest to nagminne i wydarza się.
Walcz o siebie, zdrowe, marzenia i plany. Trzymam kciuki za trafienie na dobre lekarza.

Nati, powodzenia, czekamy na rozwoj sytuacji.

@KatiNails ja tez trzymam mocne &&&& za piękne dwie kreseczki
@wisienka94 super wieści No to teraz do dzieła trzeba odrobić prace domowe :)
A u mnie dziś 12dc No i wreszcie słaba druga kreska na teście ovu wiec mam nadzieje ze ovu się zbliża :)

Dzięki dziewczyny.Czuje się fatalnie.
Najgorzej to niewiem czy jak zajde to czy donoszę ta ciążę[emoji17]myślałam ze moj mąż zrezygnuje z naszych planów bo powiedział że niechce mojego życia i dziecka ryzykować[emoji17]ale powiedział mi ze będziemy walczyć o nasze marzenie.kochany jest mój maz[emoji5]pójdę do innego i zobaczymy co powie.mam nadzieję ze będę mogła mieć dziecko jeszcze[emoji24]to moje marzenie...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Mamamia90 nie dziękuję co by nie zapeszyć :*
Chcę któraś kiszonego?? :D
Wsuwam trzeciego [emoji23] stary patrzy na mnie jak na głupia [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] a jak one pachną....
I najlepsze to ja przeciwniczka cukru nie licząc ziołomiodu wiecie co kupiłam w Biedronce??? Dwie tabliczki czekoladowej milki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] będzie na pocieszenie jak @ przyjdzie [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
1510945241-8cdb3593e694a82c-aaaaaa.jpeg

reklama
Cześć
@judytka777 bardzo mi przykro, ale nie poddawaj się, idź do innego lekarza i zobaczysz co powie a ja trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze :)
@KatiNails trzymam kciuki za 2 kreski
Byłam dziś powtórzyć badania po 6 tygodniach brania euthuroxu i właśnie odczytałam wyniki i trochę się załamałam, ale też nie wiem co przez nie rozumieć
TSH -3,66( pod koniec września było 4,76)
Ft4 -1,45 przy normie 0,93-1,71
Anty TPO- <9 przy normie 0-34
Anty TG- 670 przy normie 0-115 czyli strasznie podwyższone :(:(:(

Do góry