reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Cześć :) dołączam jeśli można :) aktualnie 2cs :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj serdecznie![emoji173] Tutaj jest nasza lista tnij.at/starania2018 , jeśli chcesz dopisz się do niej sama, jeśli byś miała problemy, chętnie Ci pomogę. :) Napisz nam coś o sobie będzie bardzo miło. :)

Witaj serdecznie![emoji173] Tutaj jest nasza lista tnij.at/starania2018 , jeśli chcesz dopisz się do niej sama, jeśli byś miała problemy, chętnie Ci pomogę. :) Napisz nam coś o sobie będzie bardzo miło. :)
Wpiszę się jak będę na komputerze bo widzę że przez apke ciężko :*

A więc co o mnie :)
Mam wspaniałego syna który w lipcu skończył 3 lata :) i stwierdziliśmy że czas na drugą pociechę :)
Jesteśmy aktualnie w trakcie 2cs i termin @ na 21 listopada :) natomiast pierwsze testowanie 18 listopada bo dłużej nie wytrzymam :)
O syna starałam się rok więc się nie napalam [emoji14] przynajmniej staram się tego nie robić :)
W grudniu bierzemy ślub cywilny :)
Mam 25 lat i jestem z Rzeszowa :)
Zawód technik usług kosmetycznych, mam swoją działalność :) jestem stylistka paznokci :) to moja praca i wielkie hobby :)

A więc co o mnie :)
Mam wspaniałego syna który w lipcu skończył 3 lata :) i stwierdziliśmy że czas na drugą pociechę :)
Jesteśmy aktualnie w trakcie 2cs i termin @ na 21 listopada :) natomiast pierwsze testowanie 18 listopada bo dłużej nie wytrzymam :)
O syna starałam się rok więc się nie napalam [emoji14] przynajmniej staram się tego nie robić :)
W grudniu bierzemy ślub cywilny :)
Mam 25 lat i jestem z Rzeszowa :)
Zawód technik usług kosmetycznych, mam swoją działalność :) jestem stylistka paznokci :) to moja praca i wielkie hobby :)

To już jak jestem na komputerze to Cię wpiszę, potem sama będziesz aktualizować. :) Na pewno w końcu wam się uda! :) Życzę tego nam wszystkim tutaj! :) To dopiero początki starań, u mnie takie ponowne początki bo już bardzo długo się staramy, ale mieliśmy przerwę. A ślubu już Wam zazdroszczę, my bierzemy za dwa lata. Albo może za rok cywilny taki bez pompy a za dwa lata humanistyczny taki z weselem. ;)

Tabelka na dziś
upload_2017-11-11_17-2-21.png

To patrząc na tabelkę testować pod koniec miesiąca będą @zuzik85 , @AniaS35 , @nata$za88 , @KatiNails i @Dagaa11 . Dobrze piszę? Tak czy inaczej trzymam kciuki za pozytywne testy dziewczyny! <3

Załączniki

• upload_2017-11-11_17-2-21.png
    upload_2017-11-11_17-2-21.png
    14,8 KB · Wyświetleń: 256
To już jak jestem na komputerze to Cię wpiszę, potem sama będziesz aktualizować. :) Na pewno w końcu wam się uda! :) Życzę tego nam wszystkim tutaj! :) To dopiero początki starań, u mnie takie ponowne początki bo już bardzo długo się staramy, ale mieliśmy przerwę. A ślubu już Wam zazdroszczę, my bierzemy za dwa lata. Albo może za rok cywilny taki bez pompy a za dwa lata humanistyczny taki z weselem. ;)
My oboje po przejściach :) D jest w trakcie unieważnienia ślubu kościelnego całe szczęście mamy duże podstawy :) więc teraz cywilny - mój syn ma nazwisko biologicznego ojca z ja inne, mój facet inne i ten cywilny jest ze względu na dziecko i zmianę mu nazwiska :) a za 3-4 lata weźmiemy kościelny :) tak dopiero początek :) o syna staralam się rok z byłym partnerem i dopiero jak odpuściłam po roku to w pierwszym cyklu zaskoczyło :)
Także staram się nie napalac i na spokojnie czekać do tego 18 :)
Fakt faktem jakby się teraz udało byłoby idealnie.
Z synem miałam termin na 24 lipca i urodziłam 20 lipca (w dzień imienin mojego taty ), teraz miałabym termin na 31 lipca ale że znów CC to termin byłby koło 24 lipca :) czyli tak jak miałam termin z synem albo może i 23 lipca wtedy mój tato ma urodziny więc drugi wnuk i znów prezent dla dzidzia :)

Tabelka na dziś
Zobacz załącznik 829009
To patrząc na tabelkę testować pod koniec miesiąca będą @zuzik85 , @AniaS35 , @nata$za88 , @KatiNails i @Dagaa11 . Dobrze piszę? Tak czy inaczej trzymam kciuki za pozytywne testy dziewczyny! <3
My z Daga prawie łeb w łeb idziemy z terminami :*
My oboje po przejściach :) D jest w trakcie unieważnienia ślubu kościelnego całe szczęście mamy duże podstawy :) więc teraz cywilny - mój syn ma nazwisko biologicznego ojca z ja inne, mój facet inne i ten cywilny jest ze względu na dziecko i zmianę mu nazwiska :) a za 3-4 lata weźmiemy kościelny :) tak dopiero początek :) o syna staralam się rok z byłym partnerem i dopiero jak odpuściłam po roku to w pierwszym cyklu zaskoczyło :)
Także staram się nie napalac i na spokojnie czekać do tego 18 :)
Fakt faktem jakby się teraz udało byłoby idealnie.
Z synem miałam termin na 24 lipca i urodziłam 20 lipca (w dzień imienin mojego taty ), teraz miałabym termin na 31 lipca ale że znów CC to termin byłby koło 24 lipca :) czyli tak jak miałam termin z synem albo może i 23 lipca wtedy mój tato ma urodziny więc drugi wnuk i znów prezent dla dzidzia :)

reklama
Do góry