reklama
1
174974
Gość
Witaj serdecznie![emoji173] Tutaj jest nasza lista tnij.at/starania2018 , jeśli chcesz dopisz się do niej sama, jeśli byś miała problemy, chętnie Ci pomogę. Napisz nam coś o sobie będzie bardzo miło.Cześć dołączam jeśli można aktualnie 2cs
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wpiszę się jak będę na komputerze bo widzę że przez apke ciężko :*Witaj serdecznie![emoji173] Tutaj jest nasza lista tnij.at/starania2018 , jeśli chcesz dopisz się do niej sama, jeśli byś miała problemy, chętnie Ci pomogę. Napisz nam coś o sobie będzie bardzo miło.
A więc co o mnie
Mam wspaniałego syna który w lipcu skończył 3 lata i stwierdziliśmy że czas na drugą pociechę
Jesteśmy aktualnie w trakcie 2cs i termin @ na 21 listopada natomiast pierwsze testowanie 18 listopada bo dłużej nie wytrzymam
O syna starałam się rok więc się nie napalam [emoji14] przynajmniej staram się tego nie robić
W grudniu bierzemy ślub cywilny
Mam 25 lat i jestem z Rzeszowa
Zawód technik usług kosmetycznych, mam swoją działalność jestem stylistka paznokci to moja praca i wielkie hobby
Mam wspaniałego syna który w lipcu skończył 3 lata i stwierdziliśmy że czas na drugą pociechę
Jesteśmy aktualnie w trakcie 2cs i termin @ na 21 listopada natomiast pierwsze testowanie 18 listopada bo dłużej nie wytrzymam
O syna starałam się rok więc się nie napalam [emoji14] przynajmniej staram się tego nie robić
Zawód technik usług kosmetycznych, mam swoją działalność jestem stylistka paznokci to moja praca i wielkie hobby
1
174974
Gość
To już jak jestem na komputerze to Cię wpiszę, potem sama będziesz aktualizować. Na pewno w końcu wam się uda! Życzę tego nam wszystkim tutaj! To dopiero początki starań, u mnie takie ponowne początki bo już bardzo długo się staramy, ale mieliśmy przerwę. A ślubu już Wam zazdroszczę, my bierzemy za dwa lata. Albo może za rok cywilny taki bez pompy a za dwa lata humanistyczny taki z weselem.A więc co o mnie
1
174974
Gość
Tabelka na dziś
To patrząc na tabelkę testować pod koniec miesiąca będą @zuzik85 , @AniaS35 , @nata$za88 , @KatiNails i @Dagaa11 . Dobrze piszę? Tak czy inaczej trzymam kciuki za pozytywne testy dziewczyny! <3
To patrząc na tabelkę testować pod koniec miesiąca będą @zuzik85 , @AniaS35 , @nata$za88 , @KatiNails i @Dagaa11 . Dobrze piszę? Tak czy inaczej trzymam kciuki za pozytywne testy dziewczyny! <3
Załączniki
My oboje po przejściach D jest w trakcie unieważnienia ślubu kościelnego całe szczęście mamy duże podstawy więc teraz cywilny - mój syn ma nazwisko biologicznego ojca z ja inne, mój facet inne i ten cywilny jest ze względu na dziecko i zmianę mu nazwiska a za 3-4 lata weźmiemy kościelny tak dopiero początek o syna staralam się rok z byłym partnerem i dopiero jak odpuściłam po roku to w pierwszym cyklu zaskoczyłoTo już jak jestem na komputerze to Cię wpiszę, potem sama będziesz aktualizować. Na pewno w końcu wam się uda! Życzę tego nam wszystkim tutaj! To dopiero początki starań, u mnie takie ponowne początki bo już bardzo długo się staramy, ale mieliśmy przerwę. A ślubu już Wam zazdroszczę, my bierzemy za dwa lata. Albo może za rok cywilny taki bez pompy a za dwa lata humanistyczny taki z weselem.
Także staram się nie napalac i na spokojnie czekać do tego 18
Fakt faktem jakby się teraz udało byłoby idealnie.
Z synem miałam termin na 24 lipca i urodziłam 20 lipca (w dzień imienin mojego taty ), teraz miałabym termin na 31 lipca ale że znów CC to termin byłby koło 24 lipca czyli tak jak miałam termin z synem albo może i 23 lipca wtedy mój tato ma urodziny więc drugi wnuk i znów prezent dla dzidzia
My z Daga prawie łeb w łeb idziemy z terminami :*Tabelka na dziś
Zobacz załącznik 829009
My oboje po przejściach D jest w trakcie unieważnienia ślubu kościelnego całe szczęście mamy duże podstawy więc teraz cywilny - mój syn ma nazwisko biologicznego ojca z ja inne, mój facet inne i ten cywilny jest ze względu na dziecko i zmianę mu nazwiska a za 3-4 lata weźmiemy kościelny tak dopiero początek o syna staralam się rok z byłym partnerem i dopiero jak odpuściłam po roku to w pierwszym cyklu zaskoczyło
Także staram się nie napalac i na spokojnie czekać do tego 18
Fakt faktem jakby się teraz udało byłoby idealnie.
Z synem miałam termin na 24 lipca i urodziłam 20 lipca (w dzień imienin mojego taty ), teraz miałabym termin na 31 lipca ale że znów CC to termin byłby koło 24 lipca czyli tak jak miałam termin z synem albo może i 23 lipca wtedy mój tato ma urodziny więc drugi wnuk i znów prezent dla dzidzia
Dagaa11
Fanka BB :)
@Migdalove dobrze myslisz, ja gdzies 30.11 bede testowac mam nadzieje, przewidywana @ 26.11.
reklama
Daga ten cykl musi być nasz [emoji14]@Migdalove dobrze myslisz, ja gdzies 30.11 bede testowac mam nadzieje, przewidywana @ 26.11.