reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Próbowałam się dopisać do listy, tylko nie wiem czy mi wyszło :)
...
Pierwsze dziecko po 3 latach starań. O drugie walczymy 11 cykl. W przyszłym tygodniu testuję tzn betuję :)
Zaraz zerknę na listę, w razie czego poprawie, nie ma problemu. ;) Oby beta była pozytywna! Trzymam już kciuki. :)

@zuzik85 witaj miło cie poznać napisz cos wiecej o.sobie ....
@kamka_84 trzymam&&&& mimo twojego niedowierzania czasem to co najlepsze spotyka.nas z nienacka i byc moze u ciebie tak bedzie :-)
Pierwsze dziecko mamy dzięki IUI (z drugiego podejścia). Po porodzie staraliśmy się naturalnie (poród podobno miał odblokować głowę), ale niestety nic nie wychodziło. W badaniach hormonalnych wszystko w normach, ale tsh powyżej 3,5 więc dostałam na zbicie euthyrox. Po 3 tygodniach brania zaczęło spadać i było na poziomie 2,coś.. :)
Jajowody drożne, seminogram emka ok.

Pierwsze dziecko mamy dzięki IUI (z drugiego podejścia). Po porodzie staraliśmy się naturalnie (poród podobno miał odblokować głowę), ale niestety nic nie wychodziło. W badaniach hormonalnych wszystko w normach, ale tsh powyżej 3,5 więc dostałam na zbicie euthyrox. Po 3 tygodniach brania zaczęło spadać i było na poziomie 2,coś.. :)
To u mnie podobnie, niby wszystko w normie a jednak tarczyca nawala. A co to jest IUI?

reklama
Rozumiem i tym bardziej trzymam.za.Ciebie gorąco &&&& by jednak udalo się szybciutko zajść w ponowną ciążę ... od mojej kolezanki ciocia właśnie w druga ciążę zaszła po 6cyklach staran a pierwsza tez miala dzieki IUI

Do góry