reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

A widzisz, to macie fajnie. :) My niedługo też będziemy robić drobne meble z drewna. Fajnie jak można samemu sobie coś do domu z robić. :)
No więc my jak chcemy nowy mebel do domku to płacimy tylko za materiał więc zawsze jest to kilka stówek do przodu :) my też niedlugo zmiany bo czeka nas remont salonu. Ale mąż nie jest zadowolony bo mówi że ja będę tylko nadzorować a on to wszystko będzie musiał zrobić heh

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No więc my jak chcemy nowy mebel do domku to płacimy tylko za materiał więc zawsze jest to kilka stówek do przodu :) my też niedlugo zmiany bo czeka nas remont salonu. Ale mąż nie jest zadowolony bo mówi że ja będę tylko nadzorować a on to wszystko będzie musiał zrobić heh

U nas akurat pewnie będzie kłótnia o piłę czy wkrętarkę jak dzieci o zabawkę. :D

Ogólnie dzisiaj jest u mnie już 29dc tak więc dzisiaj powinnam dostać @, ale ponoć może mi się wydłużyć cykl przez duphaston. Chociaż na pewno ten cykl już nie będzie owocny, bo owulacji raczej nie wywoła.

Ogólnie dzisiaj jest u mnie już 29dc tak więc dzisiaj powinnam dostać @, ale ponoć może mi się wydłużyć cykl przez duphaston. Chociaż na pewno ten cykl już nie będzie owocny, bo owulacji raczej nie wywoła.
A kiedy odstawiłaś duphaston? I jak długie masz cykle?

No to naprawde długie te cykle. Ja po tygodniu od odstawienia luteiny dostalam @.

U mnie są długie bo nie pojawia się druga faza cyklu. Dopiero po długim czasie jakoś się pojawia. Tylko z tabletkami anty przez 3 miesiące jak brałam miałam równe ładne cykle.

U mnie są długie bo nie pojawia się druga faza cyklu. Dopiero po długim czasie jakoś się pojawia. Tylko z tabletkami anty przez 3 miesiące jak brałam miałam równe ładne cykle.
I teraz regulujesz cykle duphastonem? Czy jeszcze jakieś specyfiki od lekarza masz przepisane? Ja brałam tabletki 3 lata ale już od długiego czasu nie biore

I teraz regulujesz cykle duphastonem? Czy jeszcze jakieś specyfiki od lekarza masz przepisane? Ja brałam tabletki 3 lata ale już od długiego czasu nie biore

Nie reguluję systematycznie, tzn jak już był naprawdę za długi to szłam do lekarza. A teraz to razem z euthyroxem biorę, ale ze względu, że nie miałam drugiej fazy cyklu w 26dc.

reklama
Ja mam tez 29 dzien cyklu, ostatnie moje @ mniej wiecej trwaly po 26-27 dni, ale nie sadze by cos z tego bylo bo w tym miesiacu nie wylapalam owulacjii... takze raczej to cykl bezowulacyjny, dlatego cos sie mi przedluzylo. A powiedz mi na co jest ten duphoston?

Do góry