reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Z tą kawą to mój mąż też przesadza bo w pracy wypija aż 3! Nie raz do tego energy drinka. Straszne świństwo te energy drinki.. raz prawie zemdlałam tyle sie tego opiłam. I od wtedy nie tknęłam już ani razu.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój pije kawę o 6, potem o 11 na przerwie no i jak wróci do domu z pracy ale mówi, że teraz będzie pił tylko przed pracą. Bo 140/90 to już jest nieciekawie. A do tego jeszcze ma bardzo stresującą pracę, a raczej współpracowników...

reklama
Mój nie pił kawy wogole ale od jakiegoś roku zaczął pić że mną do towarzystwa bo ja kawoszka jestem[emoji4]ale trzy to maksymalnie pije w ciągu dnia .czasem jedna mi wystarczy.uwielbiam [emoji477][emoji39]
Ale super ze dziś piątek[emoji1]ten tydzień jakaś zmęczona jestem.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mój nie pił kawy wogole ale od jakiegoś roku zaczął pić że mną do towarzystwa bo ja kawoszka jestem[emoji4]ale trzy to maksymalnie pije w ciągu dnia .czasem jedna mi wystarczy.uwielbiam [emoji477][emoji39]
Ale super ze dziś piątek[emoji1]ten tydzień jakaś zmęczona jestem.

To u nas na odwrót, ja nie lubiłam kawy, herbata to było może życie. :D A teraz się przyzwyczaiłam i kawa codziennie musi być. :D A przy okazji pomaga mi przy zaparciach. Tylko ja pije rozpuszczalną, tej prawdziwej nie dałabym rady przełknąć. [emoji23]

To u nas na odwrót, ja nie lubiłam kawy, herbata to było może życie. :D A teraz się przyzwyczaiłam i kawa codziennie musi być. :D A przy okazji pomaga mi przy zaparciach. Tylko ja pije rozpuszczalną, tej prawdziwej nie dałabym rady przełknąć. [emoji23]
Ja się dla dobra staranek przerzuciłam na inkę z błonnikiem i powiem wam że jak dla mnie jest super! Jeszcze muszę się zmobilizować i rzucić tego e papierosa

Dziewczyny wy zazywacie witamine d3?teraz tak czytam ze ona bardzo pomaga zajsc w ciaze[emoji53]ja zazywam od ok 2 tyg.dopiero

Ja się dla dobra staranek przerzuciłam na inkę z błonnikiem i powiem wam że jak dla mnie jest super! Jeszcze muszę się zmobilizować i rzucić tego e papierosa

E papieros znacznie mniej szkodliwy od zwykłego papierosa ale niestety nadal szkodliwy. Mój rok temu rzucił efaję i do tej pory nie tknął, ciągnie go bo to nałóg ale daje radę. Ponoć gdyby nie ja to by nawet na efaję się nie przerzucił.

reklama
Dziewczyny wy zazywacie witamine d3?teraz tak czytam ze ona bardzo pomaga zajsc w ciaze[emoji53]ja zazywam od ok 2 tyg.dopiero

Ja zażywam, tzn jest w femibionie 1. :)
1510307104-f03a22360a0f33cd-aaaaaa.jpeg

Do góry