reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

E papieros znacznie mniej szkodliwy od zwykłego papierosa ale niestety nadal szkodliwy. Mój rok temu rzucił efaję i do tej pory nie tknął, ciągnie go bo to nałóg ale daje radę. Ponoć gdyby nie ja to by nawet na efaję się nie przerzucił.
Ja się przerzuciłam dwa lata temu. Ale jakoś nie mam mobilizacji narazie. Jak zobacze 2 kreseczki to od razu rzucam na zawsze! :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja się przerzuciłam dwa lata temu. Ale jakoś nie mam mobilizacji narazie. Jak zobacze 2 kreseczki to od razu rzucam na zawsze! :)

A jaki olejek bierzesz? Ilo procentowy? Mój wapował chyba max 18, potem zszedł szybko do 6 a potem rzucił. Tzn było tak, że skończył mu się olejek i mówię że miał rzucić palenie to ma pretekst, nie kupi olejku i nie będzie wapowania i tak zostało. :)

1510307249-d20604379d497919-aaaaaa.jpeg

To femibion 0 ma troszkę mniej witaminek

A jaki olejek bierzesz? Ilo procentowy? Mój wapował chyba max 18, potem zszedł szybko do 6 a potem rzucił. Tzn było tak, że skończył mu się olejek i mówię że miał rzucić palenie to ma pretekst, nie kupi olejku i nie będzie wapowania i tak zostało. :)
Też właśnie 6 mam teraz. A zaczynałam od 18tki . Straszny ten nałog

reklama
Do góry