reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Z naszymi cyklami to nigdy nie wiadomo ja w ostatnia ciąże zeszłam właśnie w tych okolicach tzn ostatnie przytulanie było dokładnie 7 dc przy cyklach 28/29 (akurat wtedy mąż pracował za granica wiec nie było innych szans ) i jakie zdziwienie ;) a akurat ten cykl uznałam za stracony ;) Wiec nie ma co najlepiej działać co 2 dni[/QUOTE
Gdyby kazda miała tyle.szczescia.co Ty kochana.:-)

reklama
Dobre ranko kochane moje.....
Jak tam samopoczucie na dziś .... ?
U mnie mgla i zimno nic tylko pod pierzynką się wygrzewac najlepiej z druga.półweczka no ale ktoś musi pracować by ktoś inny mógł sobie poleżeć :-)
@Dagaa11 jak testy nadal.negatywne?moze zaobserwowalas jakies inne objawy mogące swiadczyc o owulacji?
@judytka777 wytrwala jestes w.cwiczeniach widze ja.to chyba.po pierwszych zakwasach dalabym na.luz :p:D
@leeleeth jak u Was ?dzieciaczki zdrowe ?u nas w.szkole i przedszkolu znów zaatakowal wirus "jelitówka"mala zostala w.domku bo juz ja brzuch boli i dostala boegunki ten okres jesienny jest przesączony wirusami :baffled::-( :(
@Inka91 jak twoje.starania ?

Dzień dobry[emoji4]u mnie tez mglisto i sennie[emoji47]ja trochę polamana po aerobiku ale i tak jest chyba lepiej niż było.I mnie dziś 7 dc i oficjalnie staranka zostają rozpoczete[emoji1][emoji1][emoji1]
@ AniaS35 współczuję wirusa.ja najbardziej i dzieci to nie lubię jelitowek.okropnienstwo[emoji43]
@Dagaa11 jak tam?czujesz coś ta owulacje?jak testy właśnie?
Miłego dnia

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

A ja powiem
Witam nowe dziewczyny,
ja niedawno wróciłam do domu, padam na twarz, kupiłam 2 testy ciążowe :p aj baba głupia, chciałaby wszytko na zawołanie i od razu, ale pewnie juz w weekend zatestuje :p
Mamy znajomych 2 Marcinów, do tego inni znajomi nocują, dużo pracy ale i zabawy. Nawet jesli cos jest a test nic nie pokaże tzn ze jeszcze nie czerpie ze mnie, czy dobrze mysle? Nie chce mowic, ze się staramy a w sumie póki nie ma chociaż kresek to chyba nie jestem w ciąży? Jak wy robicie z alko? Oczywiście postaram sie pic tylko minimalnie, np. lampka wina
A kiedy bedziesz testowac?

Dzien dobry kochane, zycze wam cudownego piateczku :p ... ja dzis troche bez humorku, ale mam nadzieje ze szybko mije dzien i w kocu naladuje moje baterie spedzajac cudowny piatkowy wieczor. Jakies plany na ten weekend?

Dzień dobry[emoji4]u mnie tez mglisto i sennie[emoji47]ja trochę polamana po aerobiku ale i tak jest chyba lepiej niż było.I mnie dziś 7 dc i oficjalnie staranka zostają rozpoczete[emoji1][emoji1][emoji1]
@ AniaS35 współczuję wirusa.ja najbardziej i dzieci to nie lubię jelitowek.okropnienstwo[emoji43]
@Dagaa11 jak tam?czujesz coś ta owulacje?jak testy właśnie?
Miłego dnia

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Owocnych staranek zycze :p ... ja tez troche zakwasy po ostatniej lekci jogii

Witajcie w piątek! ♥ Brzydka pogoda, wczoraj wieczorem padał bardzo drobny śnieg. Czyżby już idzie zima?
Zaraz idę kawę sobie zrobić, przygotować śniadanie mojemu kochanemu. Zdziwiłam się, że sam stwierdził, że kawy mu mam nie robić bo za duże ciśnienie może mieć a zawsze mówi, że nic się nie stanie. A do lekarza żeby poszedł... To trzeba przejść batalię, kłótnie a później udaje, że jakby sam wpadł na to że chyba pójdzie do lekarza bo tak będzie lepiej. :D Ja się zastanawiam czy ta zmiana choćby z kawą to tak ze względu na starania. Bo jednak za duże ciśnienie to też nie jest zdrowe dla płodności. W ogóle nie jest zdrowe.

Cześć dziewczyny :)
Niestety pogoda nas nie rozpieszcza :( mam pytanie czy któraś z was miała badanie drożności jajowodów? Lekarz stwierdził ze po 2 cyklach z clostilbelgytem zrobi mi takie badanko. Naczytałam sie strasznych opinii a mianowicie że strasznie boli. U mnie weekend imprezkowy w sobote aż dwie imprezki urodziny babci i imieniny mamuśki :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie w piątek! [emoji813] Brzydka pogoda, wczoraj wieczorem padał bardzo drobny śnieg. Czyżby już idzie zima?
Zaraz idę kawę sobie zrobić, przygotować śniadanie mojemu kochanemu. Zdziwiłam się, że sam stwierdził, że kawy mu mam nie robić bo za duże ciśnienie może mieć a zawsze mówi, że nic się nie stanie. A do lekarza żeby poszedł... To trzeba przejść batalię, kłótnie a później udaje, że jakby sam wpadł na to że chyba pójdzie do lekarza bo tak będzie lepiej. :D Ja się zastanawiam czy ta zmiana choćby z kawą to tak ze względu na starania. Bo jednak za duże ciśnienie to też nie jest zdrowe dla płodności. W ogóle nie jest zdrowe.
Z tą kawą to mój mąż też przesadza bo w pracy wypija aż 3! Nie raz do tego energy drinka. Straszne świństwo te energy drinki.. raz prawie zemdlałam tyle sie tego opiłam. I od wtedy nie tknęłam już ani razu.

reklama
Cześć dziewczyny :)
Niestety pogoda nas nie rozpieszcza :( mam pytanie czy któraś z was miała badanie drożności jajowodów? Lekarz stwierdził ze po 2 cyklach z clostilbelgytem zrobi mi takie badanko. Naczytałam sie strasznych opinii a mianowicie że strasznie boli. U mnie weekend imprezkowy w sobote aż dwie imprezki urodziny babci i imieniny mamuśki :)

Mnie też to miało czekać, póki co ten lekarz nic nie wspomina. Ale też strasznie się boję tego badania. Chociaż wiele osób uspokaja, że to ból jak przy miesiaczce. Tak jak się naczytałam, że cytologia boli a to zero bólu.

Do góry