1
174974
Gość
A ja aktualnie wpierdzielam pieczonego mintaja, ponoć ryby wskazane przy słabej tarczycy.@Ewarut witaj serdecznie super ze nasza tabelka się powiększa a ty nasza założycielko @Migdalove pilnuj tam.ładu i porzadku heheh
@Dagaa11 dobrze ze wiesz na czym stoisz i że jeszcze cykl nie jest stracony bo owu wciąż przed Tobą ja tez dzis 13dc właśnie wycalowalam męża testów owu nie.robię wprawdzie ale myślę ze to lepiej dla mojej psychiki jedynie.co to wypatruje jakis objawów a jednym z nich u mnie jest ból i kłócie jajników ktory czułam juz od 11dc wiec w.sumie postanowiłam nie próżnowac
@mamunia86 gdzie sie Pani podziewa?
@leeleeth opowiadaj jak dzieciaczki czy juz wszyscy zdrowi?no i uraduj nas znów jakimiś slodziutkimi fotuniami twoich skarbów
@encirclede super że @@@ przyszła ...wiecie to jest takie.dziwne ze czasem czekamy na.ta.cholerna @@@@ z utesknieniem by móc w końcu zacząć nowy cykl ja mam teraz wprawdzie regularne.cykle 28 dni ale dawniej pamietam jakies pare lat wstecz jak czekalam na @@'42dni wiedzialam ze w ciazy nie.jestem i tym bardziej mnie to dobijalo to czekania w imnym wypadku bym sie cieszyla ze jej nie.ma
Jak mija wieczór babeczki ?jakie tam macie plany ?
@Dagaa11 jak relacja z twoim ukochanym bo coś sie posprzeczaliscie.ostatnio jesli dobrze pamietam.bedzie jakies pojednawcze "przytulanie"no Ba chyba nawet by wypadalo![]()