reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

@Migdalove @encirclede Jak będę po wizycie to Wam napiszę swoje odczucia, co do niego xd
A słuchajcie, ja wiem, że on robi usg 4d, czyli ma naprawdę dobry sprzęt i powiedzcie czy on na NFZ pracuje na tym samym sprzęcie?

@Dagaa11 dobra wiadomość, że owu jeszcze przed Tobą :) Co do anty, to masz rację - nie bierz, wyregulowac cykl możesz sobie np. naturalnym Castagnusem. A przy PCOS dziewczyny zachodziły w ciążę stosunkowo szybko po braniu Inofolicu. W ciążę zajdziesz nic się nie martw, jeszcze będzie pięknie :)

reklama
@Migdalove @encirclede Jak będę po wizycie to Wam napiszę swoje odczucia, co do niego xd
A słuchajcie, ja wiem, że on robi usg 4d, czyli ma naprawdę dobry sprzęt i powiedzcie czy on na NFZ pracuje na tym samym sprzęcie?

@Dagaa11 dobra wiadomość, że owu jeszcze przed Tobą :) Co do anty, to masz rację - nie bierz, wyregulowac cykl możesz sobie np. naturalnym Castagnusem. A przy PCOS dziewczyny zachodziły w ciążę stosunkowo szybko po braniu Inofolicu. W ciążę zajdziesz nic się nie martw, jeszcze będzie pięknie :)
Wlasnie drugie opakowanie castagnusa biore :)

Wydaje mi się, że na tym samym sprzęcie, w tym samym gabinecie przyjmuje prywatnie i na NFZ. Ale czy na NFZ robi USG 4D to trzeba zapytać już @encirclede . Aczkolwiek sprzęt musi mieć dobry skoro ma tyle certyfikatów. :)
Dobrze byłoby zadzwonić i zapytać. :)

Link do: Gabinet ginekologiczny dr. Bogdana Błaszczyka w Malborku- CERTIFIKATY

ja pierd..e Dagaa kochana tulę Cię mocno!!wiem że wieść o policystycznych Cię załamało ale będzie dobrze.grunt że jesteś zdiagnozowana i wszystko doskonale już wiesz co i jak!!Migdalove te jajka to chodziło mi o to że ja mam nietolerancję bo tak jak pisałem robiłam testy a co do Hashimoto to każdy bez wyjątku powinien sobie darować laktozę i gluten. co do kawy polecam kokosowe migdałowe lub ryżowe z sojowym rozbieżności należy uważać

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

ja pierd..e Dagaa kochana tulę Cię mocno!!wiem że wieść o policystycznych Cię załamało ale będzie dobrze.grunt że jesteś zdiagnozowana i wszystko doskonale już wiesz co i jak!!Migdalove te jajka to chodziło mi o to że ja mam nietolerancję bo tak jak pisałem robiłam testy a co do Hashimoto to każdy bez wyjątku powinien sobie darować laktozę i gluten. co do kawy polecam kokosowe migdałowe lub ryżowe z sojowym rozbieżności należy uważać

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak masz nietolerancję to inna sprawa, już rozumiem. :) Ja nie mam hashimoto prawie na pewno nie mam. :)

@Ewarut witaj serdecznie super ze nasza tabelka się powiększa a ty nasza założycielko @Migdalove pilnuj tam.ładu i porzadku heheh:)
@Dagaa11 dobrze ze wiesz na czym stoisz i że jeszcze cykl nie jest stracony bo owu wciąż przed Tobą ja tez dzis 13dc właśnie wycalowalam męża testów owu nie.robię wprawdzie ale myślę ze to lepiej dla mojej psychiki jedynie.co to wypatruje jakis objawów a jednym z nich u mnie jest ból i kłócie jajników ktory czułam juz od 11dc wiec w.sumie postanowiłam nie próżnowac :p:D
@mamunia86 gdzie sie Pani podziewa? :D
@leeleeth opowiadaj jak dzieciaczki czy juz wszyscy zdrowi?no i uraduj nas znów jakimiś slodziutkimi fotuniami twoich skarbów ;):)
@encirclede super że @@@ przyszła ...wiecie to jest takie.dziwne ze czasem czekamy na.ta.cholerna @@@@ z utesknieniem by móc w końcu zacząć nowy cykl ja mam teraz wprawdzie regularne.cykle 28 dni ale dawniej pamietam jakies pare lat wstecz jak czekalam na @@'42dni wiedzialam ze w ciazy nie.jestem i tym bardziej mnie to dobijalo to czekania w imnym wypadku bym sie cieszyla ze jej nie.ma :):)
Jak mija wieczór babeczki ?jakie tam macie plany ?
@Dagaa11 jak relacja z twoim ukochanym bo coś sie posprzeczaliscie.ostatnio jesli dobrze pamietam.bedzie jakies pojednawcze "przytulanie"no Ba chyba nawet by wypadalo:p:D

@Ewarut witaj serdecznie super ze nasza tabelka się powiększa a ty nasza założycielko @Migdalove pilnuj tam.ładu i porzadku heheh:)
@Dagaa11 dobrze ze wiesz na czym stoisz i że jeszcze cykl nie jest stracony bo owu wciąż przed Tobą ja tez dzis 13dc właśnie wycalowalam męża testów owu nie.robię wprawdzie ale myślę ze to lepiej dla mojej psychiki jedynie.co to wypatruje jakis objawów a jednym z nich u mnie jest ból i kłócie jajników ktory czułam juz od 11dc wiec w.sumie postanowiłam nie próżnowac :p:D
@mamunia86 gdzie sie Pani podziewa? :D
@leeleeth opowiadaj jak dzieciaczki czy juz wszyscy zdrowi?no i uraduj nas znów jakimiś slodziutkimi fotuniami twoich skarbów ;):)
@encirclede super że @@@ przyszła ...wiecie to jest takie.dziwne ze czasem czekamy na.ta.cholerna @@@@ z utesknieniem by móc w końcu zacząć nowy cykl ja mam teraz wprawdzie regularne.cykle 28 dni ale dawniej pamietam jakies pare lat wstecz jak czekalam na @@'42dni wiedzialam ze w ciazy nie.jestem i tym bardziej mnie to dobijalo to czekania w imnym wypadku bym sie cieszyla ze jej nie.ma :):)
Jak mija wieczór babeczki ?jakie tam macie plany ?@Daga11 jak relacja z twoim ukochanym bo coś sie posprzeczaliscie.ostatnio jesli dobrze pamietam.bedzie jakies pojednawcze "przytulanie"no Ba chyba nawet by wypadalo:p:D
U mnie piwko lasy z pieca paprykowe

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry