reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Dobre rano dziołuszki moje kochane :D
@nata$za88 jesli twoja @ ma (nie) byc 22listopada to tak prawie idziemy z cyklem na równo moja małupica zapowiedziała sie na 23.11 :p:D my tez juz działamy w sumie od 5dc także no ten tylko teraz czekać na.ten.malutki cud o ktory tak łatwo w cale nie jest z zajściem w ciążę to juz prawie jest jak z pójściem do nieba nie każdy ma tam miejsce :D;)
o_O
@Dagaa11 może to plamienie wśródcykliczne ...słyszałam tez ze sa jakies plamienia.owulacyjne ale szczerze nie znam.sie na tym za bardzo

Dzien dobry :)
Plamienie dzisiaj tez sie pojawilo... martwie sie :(

@AniaS35 tez o tym slyszalam, ale tez sie nie znam :p mysle, ze lakarz mi jutro wszystki wytlumaczy, oby to tylko nie bylo jic powaznego :(

Hej hej! @Dagaa11 trzymam kciuki za wizytę oby te plamienia nie były niczym poważnym. Ja obawiałam się plamien jak brałam tabletki ale okazało się, że jedynym objawem niepożądanym były dziwne humory, rozchwianie emocjonalne.
Doszliśmy do wniosku wczoraj, że będziemy musieli koniecznie zaadaptować poddasze, a dokładnie strych naszego starego domu jeśli mamy starać się o dzieciątko. Bo ono musi mieć swój pokoik. :)

Hej dziewczyny[emoji4]nie miałam za bardzo czasu pisac.ja uspałam właśnie Jasia i siadlam do was[emoji4]Jasiu super chłopczyk i grzeczny.jestem zadowolona[emoji106]
@Dagaa11 ja czasem też mam taki sluz podbarwiony przed owulacja.chyba to tzw plamienie okoloowulacyjne.dobrze ze jutro masz lekarza to zobaczysz co Ci powie.
Ja dziś już 3 dc i oczywiście prawie już okresu niema.też zaczniemy już może od pojutrza[emoji4]kurczę ten cykl obstawiam na maxa .co 2 dni mam zamiar męża wykorzystywac czy to mu się podoba czy nie[emoji12]
Muszę zamówić sobie testy owulacyjny na allegro.
@nata$za88 witaj i powodzenia[emoji4]
@Migdalove to super ze już będziecie się starać[emoji4]niema co odkładać bo później może się długo nie udawać choć wiadomo że życzę Ci jak najszybszej ciąży [emoji4]powiem wam ze ja miałam kilka lat spiralę i nie raz się bałam że jestem w ciąży[emoji23][emoji23]gdybym wiedziała ze to nie jest takie proste[emoji23][emoji23]
@ Leeleeth sliczne zdjecia[emoji4]ja też marzę o coreczce bardzo[emoji1]chce poczuć inną stronę macierzynstwa[emoji4]
I mnie dziś słoneczko az chce się zyc[emoji4]miłego dnia

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Dagaa11 &&& trzymam kochana za.wizyte jutro na pewno wszystko bedzie dobrze odrazu nie zakladaj ze moze to byc coś poważnego bedzie dobrze-musi byc nie ma innej opcji :-*
@judytka777 u mnie tez słoneczko az chce sie żyć ja.
Ja mojego lubego też już "wykorzystuuje seksualnie"poki co mu sie to podoba wiec.chociaz tyle dobrze chociaz wczoraj mnie rozbawił bo biedny troche chory jest i juz pod koniec przytulanek zapytal czy powinnien to zrobic ze wzgledu na.chorobe bo nie.chcialby mi zrobic jakies kaleki o_O:D:p biedne te nasze chłopy onni to czasem bardziej przeżywają te staranka niz My

Zazdroszczę Wam tego słońca, u mnie jest ciemno... Dodatkowo mgła. Oby jutro było ładnie to spacerkiem około 2km od centrum przejdę się do ginekologa. No i pierwszy raz od dawien dawna pójdę tam bez narzeczonego. Powiem wam szczerze, że może i ten cykl zaowocuje bo dwa razy zdarzyło nam się nie użyć zabezpieczenia, tylko ten nieszczęsny stosunek przerywany. I to jeszcze w dni płodne. No nic jeśli by się udało już teraz to byłby nie mały szok. Chyba warto trzymać kciuki co nie? :D

reklama
Mój za to trochę mnie hamuje z tym moim zapędem na dzieciątko.mówi mi spokojnie uda nam się,musimy być cierpliwi itd a ja zawsze do niego ze Ty nic nie rozumiesz bo ja chce już i w płacz [emoji23][emoji23]moj mąż jest kochany i troskliwy ale tym pozytywnym myśleniem czasem mnie rozwala[emoji23][emoji23][emoji23]
Najgorzej jak moi chłopcy się pytają kiedy będę w ciąży a mi wtedy tak smutno bo chciałabym im powiedzieć że jestem[emoji4]marzę o tej chwili [emoji22]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry