reklama
Dagaa11
Fanka BB :)
@AniaS35 już powoli zaczynamy, bo.wiesz jak to jest- nigdy nic nie wiadomo
@nata$za88 jasne, dam.znac bo sama jestem baardzo ciekawa, mam nadzieje ze to tylko jednorazowa akcja.
Uciekam spac laseczki, dobranoc
@nata$za88 jasne, dam.znac bo sama jestem baardzo ciekawa, mam nadzieje ze to tylko jednorazowa akcja.
Uciekam spac laseczki, dobranoc
AniaS35
Dobre rano dziołuszki moje kochane
@nata$za88 jesli twoja @ ma (nie) byc 22listopada to tak prawie idziemy z cyklem na równo moja małupica zapowiedziała sie na 23.11 my tez juz działamy w sumie od 5dc także no ten tylko teraz czekać na.ten.malutki cud o ktory tak łatwo w cale nie jest z zajściem w ciążę to juz prawie jest jak z pójściem do nieba nie każdy ma tam miejsce
@Dagaa11 może to plamienie wśródcykliczne ...słyszałam tez ze sa jakies plamienia.owulacyjne ale szczerze nie znam.sie na tym za bardzo
@nata$za88 jesli twoja @ ma (nie) byc 22listopada to tak prawie idziemy z cyklem na równo moja małupica zapowiedziała sie na 23.11 my tez juz działamy w sumie od 5dc także no ten tylko teraz czekać na.ten.malutki cud o ktory tak łatwo w cale nie jest z zajściem w ciążę to juz prawie jest jak z pójściem do nieba nie każdy ma tam miejsce
@Dagaa11 może to plamienie wśródcykliczne ...słyszałam tez ze sa jakies plamienia.owulacyjne ale szczerze nie znam.sie na tym za bardzo
1
174974
Gość
Hej hej! @Dagaa11 trzymam kciuki za wizytę oby te plamienia nie były niczym poważnym. Ja obawiałam się plamien jak brałam tabletki ale okazało się, że jedynym objawem niepożądanym były dziwne humory, rozchwianie emocjonalne.
Doszliśmy do wniosku wczoraj, że będziemy musieli koniecznie zaadaptować poddasze, a dokładnie strych naszego starego domu jeśli mamy starać się o dzieciątko. Bo ono musi mieć swój pokoik.
Doszliśmy do wniosku wczoraj, że będziemy musieli koniecznie zaadaptować poddasze, a dokładnie strych naszego starego domu jeśli mamy starać się o dzieciątko. Bo ono musi mieć swój pokoik.
judytka777
Hej dziewczyny[emoji4]nie miałam za bardzo czasu pisac.ja uspałam właśnie Jasia i siadlam do was[emoji4]Jasiu super chłopczyk i grzeczny.jestem zadowolona[emoji106]
@Dagaa11 ja czasem też mam taki sluz podbarwiony przed owulacja.chyba to tzw plamienie okoloowulacyjne.dobrze ze jutro masz lekarza to zobaczysz co Ci powie.
Ja dziś już 3 dc i oczywiście prawie już okresu niema.też zaczniemy już może od pojutrza[emoji4]kurczę ten cykl obstawiam na maxa .co 2 dni mam zamiar męża wykorzystywac czy to mu się podoba czy nie[emoji12]
Muszę zamówić sobie testy owulacyjny na allegro.
@nata$za88 witaj i powodzenia[emoji4]
@Migdalove to super ze już będziecie się starać[emoji4]niema co odkładać bo później może się długo nie udawać choć wiadomo że życzę Ci jak najszybszej ciąży [emoji4]powiem wam ze ja miałam kilka lat spiralę i nie raz się bałam że jestem w ciąży[emoji23][emoji23]gdybym wiedziała ze to nie jest takie proste[emoji23][emoji23]
@ Leeleeth sliczne zdjecia[emoji4]ja też marzę o coreczce bardzo[emoji1]chce poczuć inną stronę macierzynstwa[emoji4]
I mnie dziś słoneczko az chce się zyc[emoji4]miłego dnia
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@Dagaa11 ja czasem też mam taki sluz podbarwiony przed owulacja.chyba to tzw plamienie okoloowulacyjne.dobrze ze jutro masz lekarza to zobaczysz co Ci powie.
Ja dziś już 3 dc i oczywiście prawie już okresu niema.też zaczniemy już może od pojutrza[emoji4]kurczę ten cykl obstawiam na maxa .co 2 dni mam zamiar męża wykorzystywac czy to mu się podoba czy nie[emoji12]
Muszę zamówić sobie testy owulacyjny na allegro.
@nata$za88 witaj i powodzenia[emoji4]
@Migdalove to super ze już będziecie się starać[emoji4]niema co odkładać bo później może się długo nie udawać choć wiadomo że życzę Ci jak najszybszej ciąży [emoji4]powiem wam ze ja miałam kilka lat spiralę i nie raz się bałam że jestem w ciąży[emoji23][emoji23]gdybym wiedziała ze to nie jest takie proste[emoji23][emoji23]
@ Leeleeth sliczne zdjecia[emoji4]ja też marzę o coreczce bardzo[emoji1]chce poczuć inną stronę macierzynstwa[emoji4]
I mnie dziś słoneczko az chce się zyc[emoji4]miłego dnia
AniaS35
@Dagaa11 &&& trzymam kochana za.wizyte jutro na pewno wszystko bedzie dobrze odrazu nie zakladaj ze moze to byc coś poważnego bedzie dobrze-musi byc nie ma innej opcji :-*
@judytka777 u mnie tez słoneczko az chce sie żyć ja.
Ja mojego lubego też już "wykorzystuuje seksualnie"poki co mu sie to podoba wiec.chociaz tyle dobrze chociaz wczoraj mnie rozbawił bo biedny troche chory jest i juz pod koniec przytulanek zapytal czy powinnien to zrobic ze wzgledu na.chorobe bo nie.chcialby mi zrobic jakies kaleki biedne te nasze chłopy onni to czasem bardziej przeżywają te staranka niz My
@judytka777 u mnie tez słoneczko az chce sie żyć ja.
Ja mojego lubego też już "wykorzystuuje seksualnie"poki co mu sie to podoba wiec.chociaz tyle dobrze chociaz wczoraj mnie rozbawił bo biedny troche chory jest i juz pod koniec przytulanek zapytal czy powinnien to zrobic ze wzgledu na.chorobe bo nie.chcialby mi zrobic jakies kaleki biedne te nasze chłopy onni to czasem bardziej przeżywają te staranka niz My
1
174974
Gość
Zazdroszczę Wam tego słońca, u mnie jest ciemno... Dodatkowo mgła. Oby jutro było ładnie to spacerkiem około 2km od centrum przejdę się do ginekologa. No i pierwszy raz od dawien dawna pójdę tam bez narzeczonego. Powiem wam szczerze, że może i ten cykl zaowocuje bo dwa razy zdarzyło nam się nie użyć zabezpieczenia, tylko ten nieszczęsny stosunek przerywany. I to jeszcze w dni płodne. No nic jeśli by się udało już teraz to byłby nie mały szok. Chyba warto trzymać kciuki co nie?
reklama
judytka777
Mój za to trochę mnie hamuje z tym moim zapędem na dzieciątko.mówi mi spokojnie uda nam się,musimy być cierpliwi itd a ja zawsze do niego ze Ty nic nie rozumiesz bo ja chce już i w płacz [emoji23][emoji23]moj mąż jest kochany i troskliwy ale tym pozytywnym myśleniem czasem mnie rozwala[emoji23][emoji23][emoji23]
Najgorzej jak moi chłopcy się pytają kiedy będę w ciąży a mi wtedy tak smutno bo chciałabym im powiedzieć że jestem[emoji4]marzę o tej chwili [emoji22]
Najgorzej jak moi chłopcy się pytają kiedy będę w ciąży a mi wtedy tak smutno bo chciałabym im powiedzieć że jestem[emoji4]marzę o tej chwili [emoji22]