reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Hej ;)
Ale się tu zrobiło aktywnie, ale to fajnie bo mam co czytać ;)
@Dagaa11 mam to samo, wczoraj dowiedzieliśmy się, że nasi znajomi będą mieć drugie dziecko i oczywiście zaskoczyła mnie ta informacja pozytywnie, ale pojawiło się uczucie zazdrości i mam tak od jakiegoś czasu.
@adiika mina Twojego męża jak został obudzony w środku nocy musiała być bezcenna :)
A u mnie dziś 24 dc więc @ pojawi się pewnie na dniach

Faceci chyba inaczej do tego podchodzą a jak kiedyś powiedziałam mojemu, że tak mam to mi powiedział, że jestem głuptasek i że na nas też przyjdzie pora :)

@tola_tola faceci czują może współczucie :eek::laugh2:jesli tatuś już zostanie ojcem poraz 6 na przyklad :happy2:a w innych przypadkach może nasi biedni faceci czują sie też z tym źle ze mimo starań nic nie wy hodzi i moze tez szukaja winy w sobie o czym nam nie mówią ... pamietam mojego męża podczas staran przy 11razie zmiękło mu serce i zaczal mnie przepraszac za.siebie ze nie.sprostal a tak naprawde nie byl winny ...jednak tak sie czul biedny ...

Hej dostalam okres[emoji17]to moj już 15 cykl starań.Ale 13 listopada idę do lekarza.oby coś zrobila wkoncu.
Można mnie wpisać do tabelki
Judyta lat 32, cykl starań 15,
Następny okres 1.12 dziękuję
Boję się ze coś zrobię nie tak[emoji53]jeśli to nie problem to proszę[emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@judytka777 tule mocno kochana wredna.@@@ to chyba jedyne odwiedziny których sama nie lubie i to bardzo :-( :(ale nie poddawamy się i walczymy dalej ja o córkę walczylam.14cykli byly lzy,złość i bezsilność ale w koncu sie udało dlatego wiem ze.warto mieć nadzieje ...
@Dagaa11 robisz już testy owu?
Witam serdecznie.wszystkie moje wspaniałe forum-owe kolezanki i juz teraz życzę milego bezstresowego wekendu u mnie dzis za oknem słońce dlatego i wam tego sloneczka zycze za oknem jak i w sercach

Judyta przykro mi bardzo:/głowa do góry.wreszcie nadejdzie taki dzień że będziesz się cieszyć :)zobaczysz!!!

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@AniaS35 hej kochana, robie, bo ja jestem przewrazliwiona. Wczoraj lekka kreska wyszla ale to nie pozytyw. Teraz w pracy nestem i mnie sluz zalewa, zobaczymy co dzisiaj teścior pokaze. A Ty robisz?

Do góry