reklama
Dagaa11
Fanka BB :)
Witamy witamy, dobrze trafilas ja staram sie juz, pierwszy cykl po poronieniu. Trzymam za Ciebie kciuki zeby szybko poszło :*Hej, można dołączyć? Natasza, prawie 29 lat, 1 cs, o 1 dziecko. Wszystkie staracie sie dopiero w 2018, czy tez część juz działa z mysla o dziecku urodzonym w 2018?
1
174974
Gość
Hej! Zapraszam na naszą tabelkę! Link do: Lista.xlsx Tam dowiesz się prawie wszystkiego o nas. Poniżej instrukcja jak się na nią zapisać.Dzieki za przyjęcie, na razie staram sie o pierwsze dziecko, z Wawy, a Ty? Ile masz dzieci? Ile cykli sie juz staracie?
encirclede
Fanka BB :)
Hej Natasza witamy
Tabelkę obczailam, widzę ze większość ma juz dzieci, ja to zielona calkiem w tym temacie, tyle co na forum czytam to wiem, czy mogłaby mnie ktoras z Was wpisać? Na Tel nie chce mi tej tabelki edytowac, jak juz pisalam Natasza, 29 lat, staram sie o pierwsze dziecko, jestem z Wawy, następna @ 22.11
Trzymam za Nas wszystkie kciuki! podczytywalam watek Staraczki 2017 ale tu jest chyba spokojniej @Dagaa11 Ty tam tez sie udzielasz? a na poczatku roku jeszcze @leeleeth tam wpadala, o ile dobrze pamiętam juz z brzuszkiem
Witaj Natasza!
Na staraczki 2017 trafiłam zanim miałam brzuszek [emoji6]zaszłam w 2cs [emoji2]
1
174974
Gość
Już Cię dodałam, powiedz mi tylko ile cykli już się staracie? Dopiszę do tabelki.Tabelkę obczailam, widzę ze większość ma juz dzieci, ja to zielona calkiem w tym temacie, tyle co na forum czytam to wiem, czy mogłaby mnie ktoras z Was wpisać? Na Tel nie chce mi tej tabelki edytowac, jak juz pisalam Natasza, 29 lat, staram sie o pierwsze dziecko, jestem z Wawy, następna @ 22.11
Trzymam za Nas wszystkie kciuki! podczytywalam watek Staraczki 2017 ale tu jest chyba spokojniej @Dagaa11 Ty tam tez sie udzielasz? a na poczatku roku jeszcze @leeleeth tam wpadala, o ile dobrze pamiętam juz z brzuszkiem
reklama