reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

@Dagaa11 ta Twoja zazdrość jest calkowicie normalna.wiadomosc wiadomo dobra ale my też chcemy,staramy się.dazymy do tego itd i widząc brak efektów zaczynamy się wkurzać i ostatnią rzeczą o jakiej chcemy słyszeć to czyjas wpadka

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja też mam momenty zwątpienia w tym roku miałam być już w ciazy.rok się kończy i nic się nie dzieje

dzięki!!!!obyś miała rację bo tak jak mówię tracę nadzieję i z miesiąca na miesiąc jest ze mną coraz gorzej..taka prawda

tak bardzo intensywnie to rok bo niby dwa ale wcześniejszy rok to był taki że ja niby chciałam ale zaraz potem coś się pojawiało np jakiś wyjazd albo coś więc dochodziłam do wniosku że może jednak nie ale od dwóch lat się w ogóle nie zabezpieczamy

@tola_tola a badania robilas? Kurcze ja po 4 miesiacach od razu do lekarza lecialam , ze zajsc nie umiem i troche sie smial ze mnie ze 4 miesiace to jeszcze nic :p ale mam takiego lwkarza, ze od razu przepisal leki i sie udalo

no właśnie od poniedziałku mam brać leki w czwartek idę na USG żeby zobaczyć co z tym torbielem.a badania mam zrobić przy kolejnym okresie więc wszystko przede mna

wcześniejszy lekarz mnie zbywał twierdzil że trzeba popuścić trochę szelki,dzialac,działać i będzie ok ale bez przesady..dlatego doszłam do wniosku że trzeba się wspomóc

reklama
no właśnie od poniedziałku mam brać leki w czwartek idę na USG żeby zobaczyć co z tym torbielem.a badania mam zrobić przy kolejnym okresie więc wszystko przede mna

O a ja we wtorek idę zobaczyć jak tam ta moja torbiel dwukomorowa, niby zniknęła ale martwię się, że wróci. :(

Do góry