reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Cześć, nie staramy się i dlugi czas nie bedziemy. Może koło 2020 r :errr: -jak to wyglada kosmicznie, jak odyseja - będziemy mogli. Jak wogole bedziemy mogli.
Wiem, dziwne, że tu jestem ale jakoś mi łatwiej to wszystko nieść.

reklama
Cześć, nie staramy się i dlugi czas nie bedziemy. Może koło 2020 r :errr: -jak to wyglada kosmicznie, jak odyseja - będziemy mogli. Jak wogole bedziemy mogli.
Wiem, dziwne, że tu jestem ale jakoś mi łatwiej to wszystko nieść.
Nie jest dziwne ze jestes tylko fajnie ze jesteś i zostań z Nami .

@tola_tola ja tak samo stwierdziłam i jestem ciekawa jak długo wytrwam w tym postanowieniu ;)

@mamunia86 też się tego obawiam, że niestety następna ciążą przyjdzie mi się cieszyć później, bo odkładamy starania i tak jak Ty jakoś nie potrafię opuścić tego wątku. I masz rację, że to co piszę jest niezbyt mądre :)

@AniaS35 ale starania w tym cyklu już rozpoczęte? ;)

U nas słońce wygląda zza chmur, może się rozpogodzi :)

Dzień dobry :) u nas szaro, depresyjnie. To znowu jeden z tych gorszych dni niestety. Wczoraj moj wrocil z pracy wieczorem i poinformowal mnie, ze jego kuzynka jest w ciazy. 3 tyg temu bylismy u nich na weselu i juz ciaza... ciezko bylo mi przyjac ta i formacje, wstyd mi za ta zazdrosc, ale to chy a normalny odruch prawda?

@AniaS35 a wlasnie, ty w Tym cyklu sie starasz mam rozumiec? Ha moze jeszcze razem zatestujemy za miesiąc i zobaczymy dwie grubaśne krechy :D oby :)

@mamunia86 nawet nie mysl, zeby nas opuszczac! Forum pomaga, bardzo. Taka odskocznia od codziennosci :)
@adiika zazdroszcze pogody :) poslij troche do mnie tego slonca

@Dagaa11 to normalne ;) Mojego męża 2 kuzynki są w ciąży, niby mnie to nie rusza, bo to przecież fajnie, rodzina nam sie powiększa, ale zazdroszczę im trochę.
Już się słońcem nacieszylam.. zrobiło się szaro i raczej będzie padać :(

@Dagaa11 ,@adiika tak ja juz staram się od 3 cykli zobaczymy jak to bedzie z córka zajęło mi to 14miesiecy tak ze moze tak byc ze jeszcze @mamunia86 ciebie dogonie na ten 2020 znajac moje szczęście o_O:D:poczywiście ja bardzo bardzo chcialabym mimo wszystko by jedanak bylo dokladnie.tak jak @Dagaa11 sobie życzy :D:D

Ja sie tak zastanawiam... dlaczego tak jest, jesli i kobieta i mezczyzna sa w 100% zdrowi, staraja sie, celuja w owulacje a i tak nie wychodzi. To jest tak niesprawiedliwe ;)

Ja sie tak zastanawiam... dlaczego tak jest, jesli i kobieta i mezczyzna sa w 100% zdrowi, staraja sie, celuja w owulacje a i tak nie wychodzi. To jest tak niesprawiedliwe ;)
Też często o tym myślałam tak samo jak o,niesprawiedliwosci polegajacej na tym ze.kobiety ktore nie chca dzieci i wyrzucają je po śmietnikach lub celowo usuwają szybko zachodzą w ciążę a takie ktore naprawde pragną dziecka maja z tym nie raz poważny problem hmmm zycie naprawdę czasem okazuje nam swoją niesprawiedliwość ja to w nie ktorych przypadkach zastanawiam się nie raz czy w.ogóle Bóg istnieje... :confused::confused2::-( :(

Dzięki dziewczyny, mile to bardzo co piszecie.

Nie wiem jak to z plodnoscia jest. Nam za kazdym razem udawało się od starzalu. Bratu też a siostra moja na pierwsze dziecko czekała z mężem po ślubie dlugie 6 lat. Leczenie, diagnostyka. Zdrowi oboje. Placzu co niemiara. Na nic nie liczyli już az tu nagke worek się rozwiazał. Dziś są rodzicami 3 dzieci.
Nie wiem od czego to zależy.

reklama
Hej wszystkim! Wczoraj będąc w kauflandzie znalazłam taką perełkę za, uwaga... 4,79,-
IMG_20171103_112220.jpg

Załączniki

• IMG_20171103_112220.jpg
    IMG_20171103_112220.jpg
    563 KB · Wyświetleń: 273
Do góry