reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Zadne ciche dni! :p wymienilysmy poglady i jest ok :) nic sie nie martwcie :D no ale z drugiej strony... same baby na forum to czasami zgrzyty są nieuniknione :D

Tak mówicie pięknie o cyklach swoich, który macie dzień to i ja powiem, a co nie będę gorsza. Dziś 7 dc u mnie.

Tak, z babami tak bywa, że emocje wychodzą uszami. To jest hormon specjalny, bonusowy.

@Migdalove masz racje, że tego syfu- slsów, pegów, alkoholu, oleju mineralnego i innych parabenow pchają wszędzie. Synowi dobieram jak najlepsze kosmetyki, sobie już mniej ;)
Mój mąż po obejrzeniu Jaskowskiego tak sie wystraszył formaldehydu, że kazał sprawdzić swój szampon i jeszcze przez kilka dni przestał myć zęby pastą z fluorem tylko synowi podbierał jego xD

Miałam dziś śmieszna rozmowę z mężem. Mówię do syna, że zrobimy kolejne, i tu się mąż wtrącił i mówi -dziecko?, ja, że inhalowanie... haha :D A on wtedy, że już by się przydał taki drugi syn.
A ja wiem, że jeszcze musimy poczekać :/

Drugą śmieszną sytuację mieliśmy w nocy, o 2:30 przynioslam z drugiego pokoju nawilżacz i go podlaczam do prądu, a tu zaraz jak nie wystrzeli xD Obudzilam męża, że chyba spaliłam nawilżacz, ten wściekły, że go po nocy budzę, poszedł na dół, dobrze, że z telefonem, bo korki wysadzilo. Nasmialam się z niego, szkoda, że jemu nie było do śmiechu ;)

23:00 a ja jeszcze lecę przebrać syna, bo mi spaceruje za łóżkiem z kupą bleeh :D

Dobranoc Kochane :*

Addika ile ma Twój synek przypomnij?:)wyobrażam sobie jaki był Twój mąż szczęśliwy jak go nagle coś obudziło:)))a ja niedawno wróciłam z silki bylam na absie zrobiłam jedzenie do pracy na jutro i idę spać:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Rok i 3 miesiące ma.
Tak, mąż był taki szczęśliwy, że się ze mną niestety nie posmial ;) A muszę się przyznać, że m.in. z tego powodu go obudziłam :D

Zazdroszczę, że już masz pocwiczone, ja zaraz idę, bo synek właśnie zasnął ^^

a ja zazdroszczę że masz takiego bąbla w domu:)mój ma już 6lat :)noo stwierdziłam że póki jeszcze w ciąży nie jestem trzeba się trochę ogarnąć.zawsze łatwiej jak waga startowa w ciąży jest nieco niższa:)od jutra dieta:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry moje super babeczki u mnie dzis szaro buro i deszczowo mam nadzieje ze.chociaż u Was lepiej :happy::happy2:
Ja.dzis juz 9dc coraz blizej owu chociaz tak jak wspomnialam wydaje mi się że owulację mam troszkę później niż 14 dnia cyklu zobaczymy co z tego wszystkiego wyniknie trzymam kciuki za was i za siebie @Daga11 za Ciebie tym bardziej kochana niech aniołek wraca do ciebie jak najszybciej :):)

[USER=177228]@Inka91
gdzie sie podziewasz słońce odezwij się co tam u Ciebie :);)
@encirclede przyszła @@@ czy czekasz nadal?a może masz jakies fajne wieści :-)[/USER]

Do góry