reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
A ja zamierzam zacząć treningi z P4P, dodaje sobie różne treningi i robię jeden długi. :) Są poziomy ćwiczeń, nie ma zbędnych "Uśmiechnij się!! Dasz radę!!" tylko fajne odliczanie, animacja ćwiczenia i jakaś tam muzyczka sobie leci w tle, a można też włączyć trening bez muzyki. Mój narzeczony zaczął ćwiczyć mając lekko ponad 100kg a po jakoś 3 miesiącach ważył 75kg. :)

Link do: P4P Polish

Hej laseczki :* u mnie dzisiaj armagedon w pracy, kolejki az do drzwi, bo wszyscy chorzy po wczoraj :) ale teraz mam przerwe i chwile dla siebie. Jeszcze godzinka... ja dzisiaj 8 dzien cyklu, plamienia sie sko czyly za to pojawil sie sluz, duzo wodnistego sluzu. Dziwiaj zrobie juz ten test dla swietego spokoju :) jutro zabieram corke do pracy, bo maja wolne w szkole i nir mam jej z kim zostawic, ciekawe czy jej sie spodoba ;D
@AniaS35 dobrze pamietam ze tez masz 8dc?

No P4P daje super efekty, może się kiedyś skuszę :)

@Dagaa11 no to masz przechlapane z tymi chorymi. Może na tyle się córce spodoba, że pójdzie w Twoje ślady ;)
A ten śluz to już chyba na dni płodne, rób test, bo może będziesz miała krótszy cykl.

@Dagaa11 tak 8dc także jestesmy prawie na rowno tyle ze u mnie.cykl trwa 28 dni a u ciebie od 30 w wzwyż no ale moze moj sie wydłużyć a twoj skrócić tego nikt nie wie jak bedzie :-)

Moją mamę w końcu namówiłam żeby zrobiła coś dla siebie. Jesteśmy aktualnie w salonie fryzjerskim mojej koleżanki która też zajmuje się trychologią. Mama ma cukrzycę i problemy ze skórą, że skórą głowy też - łupież. No i dzisiaj ma zabieg przeciwłupieżowy. Ja za przyzwoitke robię. :D

Moją mamę w końcu namówiłam żeby zrobiła coś dla siebie. Jesteśmy aktualnie w salonie fryzjerskim mojej koleżanki która też zajmuje się trychologią. Mama ma cukrzycę i problemy ze skórą, że skórą głowy też - łupież. No i dzisiaj ma zabieg przeciwłupieżowy. Ja za przyzwoitke robię. :D
Na łupież polecam szampony z Pharmacerisa :)

Dziewczyny zrobiłam test owu, pojawila sie blada kreska, czyli najprawdopowobniej owu bedzie szybciej w tym miesiacu :)

Na łupież polecam szampony z Pharmacerisa :)

Dziewczyny zrobiłam test owu, pojawila sie blada kreska, czyli najprawdopowobniej owu bedzie szybciej w tym miesiacu :)
Składniki ma takie, które przesuszają i drażnią skórę głowy - nie dla każdego. Sama nie lubię kosmetyków z SLSami, alkoholem i innymi świństwami. Zawsze celuję w kosmetyki jak najbardziej naturalne. Rozwalają mnie balsamy nawilżające które w składzie mają alkohol, co robi alkohol - wysusza a balsam ma nawilżać. A alkohol jest po to żeby balsam szybciej wysychał na skórze a balsam ma się wchłaniać a nie schnąć na skórze. :D Trochę w tym siedzę i ogarniam. :)

@Migdalove maja serie bez SLSów i parabenow, ale w tej serii nie ma akurat przeciwlupiezowego. No wiadomo, kazdy musi wybrac odpowiedni dla siebie, mi akurat pasuja :)

reklama
@Migdalove maja serie bez SLSów i parabenow, ale w tej serii nie ma akurat przeciwlupiezowego. No wiadomo, kazdy musi wybrac odpowiedni dla siebie, mi akurat pasuja :)
Właśnie weszłam na jeden szampon, wielkimi literami WYSOKA TOLERANCJA I SKUTECZNOŚĆ. HIPOALERGICZNY. BEZPARABENÓW I ALKOHOLU. KOMPOZYCJA ZAPACHOWA BEZ ALERGENÓW. a w składzie :
upload_2017-11-2_18-14-58.png

Załączniki

• upload_2017-11-2_18-14-58.png
    upload_2017-11-2_18-14-58.png
    8,3 KB · Wyświetleń: 182
Do góry