Mecenasowa27
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, już tutaj się nie udzielam bo należę do grupy czerwcowej ale czasami was podczuytuje i trzymam mocno za was kciuki. Jeśli chodzi o testy to tak jak daga napisała, U mnie było podobnie. Zaczęliśmy się starać o dziecko a po odstawieniu tabletek anty tylko w pierwszym cyklu miałam odrobinke śluzu. Następne dwa cykle sucho a testy wychodziły pozytywne i u mnie akurat szybko się udało właśnie dzięki testom. Mierzyć temp też nie mierzylam i było by to u mnie całkiem pozbawione sensu bo pracuje na trzy zmiany a mierzyć trzeba codziennie regularnie o tej samej porze.
Trzymam za was na prawdę bardzo mocno kciuki, by ta wstretna @ w końcu się nie pojawiła i byście szybciutko zpbaczyly dwie kreseczki!!! Przytulajcie się i grzejcie ze swoimi ukochanymi w te brzydka pogodę z efektami za kilka miesięcy :-)
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam za was na prawdę bardzo mocno kciuki, by ta wstretna @ w końcu się nie pojawiła i byście szybciutko zpbaczyly dwie kreseczki!!! Przytulajcie się i grzejcie ze swoimi ukochanymi w te brzydka pogodę z efektami za kilka miesięcy :-)
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom