judytka777
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dwie coreczki napewno ci uda. Mi tam sie marzy jeszcze trzecia maz liczy na to ze uda sie chlopiec ale najwazniejsze zeby bylo zdrowe. Jestem mama dwóch chłopaków 8.5 letniego i 11 letniego[emoji4]staram się o trzeciego maluszka już albo dopiero 14 cykli.
Choruje na niedoczynność tarczycy.dziś dostałam wynik tsh 3.78 ale endokrynolog nie może mi zwiększyć dawki ponieważ ft4 jest ponad norme[emoji53]załamało mnie to bo liczyłam na zwiększenie dawki i nadzieję ze się uda.obecnie jestem w 20 dc ale nie liczę na cud w tym cyklu bo było tylko raz w 11 dc i później w 15 i 16[emoji20]
A tak pozatym to marzę o córeczce[emoji16]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno całkiem nie da się zapomnieć,ale najważniejsze,że się nie poddałaś i zdecydowałaś się na dalsze starania@Natyyy moze pozbieralam.to za duze slowo, ale staram.sie z tym zyc. Nie ma dnia, zebym nie myslala o tym Aniołku. Nie zycze tego nikomu...
Moze sie przedstawie, bo widze ze duzo tutaj nowych osob. Nazywam sie Dagmara, mam 25 lat, 7 letnia corke z poprzedniego zwiazku i teraz z nowym parnterem staramy sie o dzieciątko. Jestem pelna nadzieji, ze szybko nam sie uda zajsc znowu w ciaze i mam.nadzieje, ze ta sytuacja ze strata sie nie powtorzy, chociaz pewnie bede umierac ze strachu.
Tak bardzo pragniemy dziecka, że nie wyobrażamy sobie, żeby się poddać. Co więcej- teraz jeszcze bardziej jesteśmy pewni tego, jak bardzo mocno chcemyNa pewno całkiem nie da się zapomnieć,ale najważniejsze,że się nie poddałaś i zdecydowałaś się na dalsze starania
Witaj :*Hej witajcie chciałam do Was dolaczyc tez planujemy sie starac o dzidziusia a raczej a rodzenstwo.dla naszych szkrabow
A kolezanki która bedzie.starala sie o kolejne.5 czy juz nawet.6 nie.podziwiasz :-) :-) :-) hehe @leeleeth jesteś moja.idolką też bym chciala miec taka.pokazna gromadke to prawdziwe szczescie :-) :-) :-)podziwiam koleżankę która chce mieć 3kę dzieciaków do 25 urodzin
My chcemy jedno
Podchodzimy do sprawy na luzie po prostu sie będziemy przytulać