judytka777
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dwie coreczkiJestem mama dwóch chłopaków 8.5 letniego i 11 letniego[emoji4]staram się o trzeciego maluszka już albo dopiero 14 cykli.
Choruje na niedoczynność tarczycy.dziś dostałam wynik tsh 3.78 ale endokrynolog nie może mi zwiększyć dawki ponieważ ft4 jest ponad norme[emoji53]załamało mnie to bo liczyłam na zwiększenie dawki i nadzieję ze się uda.obecnie jestem w 20 dc ale nie liczę na cud w tym cyklu bo było tylko raz w 11 dc i później w 15 i 16[emoji20]
A tak pozatym to marzę o córeczce[emoji16]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno całkiem nie da się zapomnieć,ale najważniejsze,że się nie poddałaś i zdecydowałaś się na dalsze starania@Natyyy moze pozbieralam.to za duze slowo, ale staram.sie z tym zyc. Nie ma dnia, zebym nie myslala o tym Aniołku. Nie zycze tego nikomu...
Moze sie przedstawie, bo widze ze duzo tutaj nowych osob. Nazywam sie Dagmara, mam 25 lat, 7 letnia corke z poprzedniego zwiazku i teraz z nowym parnterem staramy sie o dzieciątko. Jestem pelna nadzieji, ze szybko nam sie uda zajsc znowu w ciaze i mam.nadzieje, ze ta sytuacja ze strata sie nie powtorzy, chociaz pewnie bede umierac ze strachu.
Tak bardzo pragniemy dziecka, że nie wyobrażamy sobie, żeby się poddać. Co więcej- teraz jeszcze bardziej jesteśmy pewni tego, jak bardzo mocno chcemyNa pewno całkiem nie da się zapomnieć,ale najważniejsze,że się nie poddałaś i zdecydowałaś się na dalsze starania
Witaj :*Hej witajcie chciałam do Was dolaczyc tez planujemy sie starac o dzidziusiaa raczej a rodzenstwo.dla naszych szkrabow
![]()
A kolezanki która bedzie.starala sie o kolejne.5 czy juz nawet.6 nie.podziwiasz :-) :-) :-) hehe @leeleeth jesteś moja.idolką też bym chciala miec taka.pokazna gromadke to prawdziwe szczescie :-) :-) :-)podziwiam koleżankę która chce mieć 3kę dzieciaków do 25 urodzin
My chcemy jedno
Podchodzimy do sprawy na luzie po prostu sie będziemy przytulać![]()