reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Takze dziewczynki u mnie.tak jak w moim obrazeczku profilowym "ja jeszcze chwile na."ciebie"zaczekam nie.poddaje.sie poki co to bedzie moj 3 cykl wiec nie.bede popadac w.jakies.paranoje.heheh a jakby jednak mi to sie przytrafilo to prosze mnie.sprowadzic na.ziemie jakbym np test ciazowy chcialam wykonac zaraz po owulacji. :-) :-) :-):-p:laugh2::-p

reklama
@AniaS35 o synka starałam sie dwa cykle :D wiec mega krótko, staranka chcę zacząć w pierwszej polowie przyszłego roku, najlepiej marzec, kwiecień, żeby do sierpnia być w ciąży, mamy wtedy rocznicę. 20 więc tak symbolicznie ;)

szkoda, żę cień okazał się wadą sprzętu, nie lubię :mad: oby następny cykl był szczęśliwy

@leeleeth no wiesz czasem tak bywa ale na szczęście znośnie znosze ten zawód póki co :-) no na 20rocznice bylby super prezencik i wcale nie taki symboliczny i pamietaj ze ja z calego serduszka życzę ci tej upragnionej córeczki ...:happy:
@encirclede no to rzeczywiście się naczekalaś to tym bardziej takiego złotego strzału Ci w najblizszym.czasie życzę ...
Sama jestem.Ciekawa.ile ja sie naczekam na córeczkę czekalam 14 cykli mam nadzieje ze chociaz z polowe mniej bede musiala teraz :-):eek::-p:oo: wiek mnie goni wiec kiepsko byloby czekac jeszcze 11miesiacy na dwie kreseczki

Grono sie zageszcza, bardzo dobrze :)
@encirclede trojka do.25 to mega plan :) zawsze chcialam byc mloda mama gromadki dzieci, a tu 26 lat i jeszcze ani jednego :) oby Ci sie ten plan powiodl ;) masz w rodzinie blizniaki?
@AniaS35 u mnie rozkrecila sie @ niech sie schowaja wszystkie cienie i plamienia.

reklama
Grono sie zageszcza, bardzo dobrze :)
@encirclede trojka do.25 to mega plan :) zawsze chcialam byc mloda mama gromadki dzieci, a tu 26 lat i jeszcze ani jednego :) oby Ci sie ten plan powiodl ;) masz w rodzinie blizniaki?
@AniaS35 u mnie rozkrecila sie @ niech sie schowaja wszystkie cienie i plamienia.
Rozmawialas Ze swoim M o starankach?startujemy na calego ?jak dlugie masz cykle Inuś :-) no fajnie grono sie u Nas zageszcza im wiecej milych kolezanek.tym lepiej.:-) :-)

Do góry