reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Takze dziewczynki u mnie.tak jak w moim obrazeczku profilowym "ja jeszcze chwile na."ciebie"zaczekam nie.poddaje.sie poki co to bedzie moj 3 cykl wiec nie.bede popadac w.jakies.paranoje.heheh a jakby jednak mi to sie przytrafilo to prosze mnie.sprowadzic na.ziemie jakbym np test ciazowy chcialam wykonac zaraz po owulacji. :-) :-) :-):-p:laugh2::-p

reklama
@AniaS35 o synka starałam sie dwa cykle :D wiec mega krótko, staranka chcę zacząć w pierwszej polowie przyszłego roku, najlepiej marzec, kwiecień, żeby do sierpnia być w ciąży, mamy wtedy rocznicę. 20 więc tak symbolicznie ;)

szkoda, żę cień okazał się wadą sprzętu, nie lubię :mad: oby następny cykl był szczęśliwy

@leeleeth no wiesz czasem tak bywa ale na szczęście znośnie znosze ten zawód póki co :-) no na 20rocznice bylby super prezencik i wcale nie taki symboliczny i pamietaj ze ja z calego serduszka życzę ci tej upragnionej córeczki ...:happy:
@encirclede no to rzeczywiście się naczekalaś to tym bardziej takiego złotego strzału Ci w najblizszym.czasie życzę ...
Sama jestem.Ciekawa.ile ja sie naczekam na córeczkę czekalam 14 cykli mam nadzieje ze chociaz z polowe mniej bede musiala teraz :-):eek::-p:oo: wiek mnie goni wiec kiepsko byloby czekac jeszcze 11miesiacy na dwie kreseczki

Grono sie zageszcza, bardzo dobrze :)
@encirclede trojka do.25 to mega plan :) zawsze chcialam byc mloda mama gromadki dzieci, a tu 26 lat i jeszcze ani jednego :) oby Ci sie ten plan powiodl ;) masz w rodzinie blizniaki?
@AniaS35 u mnie rozkrecila sie @ niech sie schowaja wszystkie cienie i plamienia.

reklama
Grono sie zageszcza, bardzo dobrze :)
@encirclede trojka do.25 to mega plan :) zawsze chcialam byc mloda mama gromadki dzieci, a tu 26 lat i jeszcze ani jednego :) oby Ci sie ten plan powiodl ;) masz w rodzinie blizniaki?
@AniaS35 u mnie rozkrecila sie @ niech sie schowaja wszystkie cienie i plamienia.
Rozmawialas Ze swoim M o starankach?startujemy na calego ?jak dlugie masz cykle Inuś :-) no fajnie grono sie u Nas zageszcza im wiecej milych kolezanek.tym lepiej.:-) :-)

Do góry