reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Witam się z ranka w sloneczną chociaż mroźną środę.
Jak tam u Was kochane jak samopoczucie @Inka91 gdzie sie podziewasz kochana.nie poddajemy sie pierś do przodu i lecimy dalej :-) :-) :-)

reklama
@AniaS35 jestem jestem :) znow mam bol do glowy. Wczoraj po poludniu juz myslalam, ze przyszla @ ale jednak chyba nie. Jak na razie to tylko delikatne brazowe plamienie. Ledwie tyle.co tyle. No i zastanawia mnie to, bo nie przypominam sobie, zebym kiedykolwiek wczesniej miala cos takiego.
Gdzie masz ten mroźny poranek? U mnie szaro, brzydko i ponuro, ale.cieplo :D

@Inka91 cóż za miła wiadomość.z.rana może to jakies plamienie implatacyjne ja córka je mialam 3dni przed @@@ ktorej nie dostalam trzymam.kochana.&&&&&& :-) :-) :-)
Mam takie dyskretne pytanie jak masz na imie :-) :-) :-) fajnie jakbym mogła zwracac sie do Ciebie po imieniu :-) :-) :-)

@AniaS35 Inka to skrot od mojego imienia;) nie kombinowalam z nickiem;)
Myslisz, ze jesli faktycznie byloby to plamienie implantacyjne, to co z tym testem wczorajszym? Chociaz moze on faktycznie byl wadliwy... Poczekam jeszcze czy sie @ nie rozwinie, a potem zobaczymy :D

Inuś wiesz z tymi testami różnie bywa a w zyciu różne cuda sie zdarzają moja.kuzynka.miala np . Plamienia co miesiac az.do 3 miesiaca

Tylko tyle że wiesz to sa skrajne przypadki ktore jednak.sie zdarzaja ale przez to wlasnie czlowiek ma.jakas tam nadzieje do samego konca i nawet.wtedy kiedy dostaje.@@@ to jeszcze nadal wierzy ze moze jednak... i później jest wielki zawód smuteki żal ... dlatego lepiej spokojnie poczekac jak bedzie ciążą to na pewno tego nie przegapimy a po co sie niepotrzebnie tym stresowac i doszukiwac sie czegos czego moze nie ma....

Dobrze byloby miec takie zdrowe podejscie:) mi to juz wstyd po testy chodzic, bo mi sie wydaje, ze kazdy mnie pamieta:D
Planuje dzisiaj zrobic mojemu M. pyszny obiadek, zeby go dobrze nastroic jak wroci z pracy, a potem bedziemy rozmawiac. Tak sobie mysle czasami, ze ten caly wyjazd to nie byl najbardziej szczesliwy pomysl. A z drugiej strony, do sierpnia juz niedaleko:)
A jak tam u Ciebie sytuacja? Cienie jednak byly jakies w koncu:)

Ja to Inuś te cienie.to mam wiesz gdzie dla mnie liczą się fakty i tylko mocne dowody heheheh a cala reszta to dla mnie jak slonce za chmurami niby jest ale go nie widac :eek::laugh2::-p
Takie zdrowe podejscie jest zdrowe i tego sie trzymajmy trzymam &&&& za rozmowe ze swoim M ja na decyzje mojego czekalam 4lata :-p:laugh2:

Ja to Inuś te cienie.to mam wiesz gdzie dla mnie liczą się fakty i tylko mocne dowody heheheh a cala reszta to dla mnie jak slonce za chmurami niby jest ale go nie widac :eek::laugh2::-p
Takie zdrowe podejscie jest zdrowe i tego sie trzymajmy trzymam &&&& za rozmowe ze swoim M ja na decyzje mojego czekalam 4lata :-p:laugh2:

reklama
Do góry