reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Witam się z ranka w sloneczną chociaż mroźną środę.
Jak tam u Was kochane jak samopoczucie @Inka91 gdzie sie podziewasz kochana.nie poddajemy sie pierś do przodu i lecimy dalej :-) :-) :-)

reklama
@AniaS35 jestem jestem :) znow mam bol do glowy. Wczoraj po poludniu juz myslalam, ze przyszla @ ale jednak chyba nie. Jak na razie to tylko delikatne brazowe plamienie. Ledwie tyle.co tyle. No i zastanawia mnie to, bo nie przypominam sobie, zebym kiedykolwiek wczesniej miala cos takiego.
Gdzie masz ten mroźny poranek? U mnie szaro, brzydko i ponuro, ale.cieplo :D

@Inka91 cóż za miła wiadomość.z.rana może to jakies plamienie implatacyjne ja córka je mialam 3dni przed @@@ ktorej nie dostalam trzymam.kochana.&&&&&& :-) :-) :-)
Mam takie dyskretne pytanie jak masz na imie :-) :-) :-) fajnie jakbym mogła zwracac sie do Ciebie po imieniu :-) :-) :-)

@AniaS35 Inka to skrot od mojego imienia;) nie kombinowalam z nickiem;)
Myslisz, ze jesli faktycznie byloby to plamienie implantacyjne, to co z tym testem wczorajszym? Chociaz moze on faktycznie byl wadliwy... Poczekam jeszcze czy sie @ nie rozwinie, a potem zobaczymy :D

Inuś wiesz z tymi testami różnie bywa a w zyciu różne cuda sie zdarzają moja.kuzynka.miala np . Plamienia co miesiac az.do 3 miesiaca

Tylko tyle że wiesz to sa skrajne przypadki ktore jednak.sie zdarzaja ale przez to wlasnie czlowiek ma.jakas tam nadzieje do samego konca i nawet.wtedy kiedy dostaje.@@@ to jeszcze nadal wierzy ze moze jednak... i później jest wielki zawód smuteki żal ... dlatego lepiej spokojnie poczekac jak bedzie ciążą to na pewno tego nie przegapimy a po co sie niepotrzebnie tym stresowac i doszukiwac sie czegos czego moze nie ma....

Dobrze byloby miec takie zdrowe podejscie:) mi to juz wstyd po testy chodzic, bo mi sie wydaje, ze kazdy mnie pamieta:D
Planuje dzisiaj zrobic mojemu M. pyszny obiadek, zeby go dobrze nastroic jak wroci z pracy, a potem bedziemy rozmawiac. Tak sobie mysle czasami, ze ten caly wyjazd to nie byl najbardziej szczesliwy pomysl. A z drugiej strony, do sierpnia juz niedaleko:)
A jak tam u Ciebie sytuacja? Cienie jednak byly jakies w koncu:)

Ja to Inuś te cienie.to mam wiesz gdzie dla mnie liczą się fakty i tylko mocne dowody heheheh a cala reszta to dla mnie jak slonce za chmurami niby jest ale go nie widac :eek::laugh2::-p
Takie zdrowe podejscie jest zdrowe i tego sie trzymajmy trzymam &&&& za rozmowe ze swoim M ja na decyzje mojego czekalam 4lata :-p:laugh2:

Ja to Inuś te cienie.to mam wiesz gdzie dla mnie liczą się fakty i tylko mocne dowody heheheh a cala reszta to dla mnie jak slonce za chmurami niby jest ale go nie widac :eek::laugh2::-p
Takie zdrowe podejscie jest zdrowe i tego sie trzymajmy trzymam &&&& za rozmowe ze swoim M ja na decyzje mojego czekalam 4lata :-p:laugh2:

reklama
Do góry