reklama
@AniaS35 jestem jestem znow mam bol do glowy. Wczoraj po poludniu juz myslalam, ze przyszla @ ale jednak chyba nie. Jak na razie to tylko delikatne brazowe plamienie. Ledwie tyle.co tyle. No i zastanawia mnie to, bo nie przypominam sobie, zebym kiedykolwiek wczesniej miala cos takiego.
Gdzie masz ten mroźny poranek? U mnie szaro, brzydko i ponuro, ale.cieplo
Gdzie masz ten mroźny poranek? U mnie szaro, brzydko i ponuro, ale.cieplo
AniaS35
Fanka BB :)
AniaS35
Tylko tyle że wiesz to sa skrajne przypadki ktore jednak.sie zdarzaja ale przez to wlasnie czlowiek ma.jakas tam nadzieje do samego konca i nawet.wtedy kiedy dostaje.@@@ to jeszcze nadal wierzy ze moze jednak... i później jest wielki zawód smuteki żal ... dlatego lepiej spokojnie poczekac jak bedzie ciążą to na pewno tego nie przegapimy a po co sie niepotrzebnie tym stresowac i doszukiwac sie czegos czego moze nie ma....
Dobrze byloby miec takie zdrowe podejscie mi to juz wstyd po testy chodzic, bo mi sie wydaje, ze kazdy mnie pamieta
Planuje dzisiaj zrobic mojemu M. pyszny obiadek, zeby go dobrze nastroic jak wroci z pracy, a potem bedziemy rozmawiac. Tak sobie mysle czasami, ze ten caly wyjazd to nie byl najbardziej szczesliwy pomysl. A z drugiej strony, do sierpnia juz niedaleko
A jak tam u Ciebie sytuacja? Cienie jednak byly jakies w koncu
Planuje dzisiaj zrobic mojemu M. pyszny obiadek, zeby go dobrze nastroic jak wroci z pracy, a potem bedziemy rozmawiac. Tak sobie mysle czasami, ze ten caly wyjazd to nie byl najbardziej szczesliwy pomysl. A z drugiej strony, do sierpnia juz niedaleko
A jak tam u Ciebie sytuacja? Cienie jednak byly jakies w koncu
AniaS35
Ja to Inuś te cienie.to mam wiesz gdzie dla mnie liczą się fakty i tylko mocne dowody heheheh a cala reszta to dla mnie jak slonce za chmurami niby jest ale go nie widac
Takie zdrowe podejscie jest zdrowe i tego sie trzymajmy trzymam &&&& za rozmowe ze swoim M ja na decyzje mojego czekalam 4lata
Takie zdrowe podejscie jest zdrowe i tego sie trzymajmy trzymam &&&& za rozmowe ze swoim M ja na decyzje mojego czekalam 4lata
AniaS35
Ja to Inuś te cienie.to mam wiesz gdzie dla mnie liczą się fakty i tylko mocne dowody heheheh a cala reszta to dla mnie jak slonce za chmurami niby jest ale go nie widac
reklama