reklama
AniaS35
Fanka BB :)
Inka ja trzymam mimo wszystko caly czas &&&& za.ciebie kochana :-) bo to plamienie.to sie nie liczy tak samo jak ten moj test z cieniem.heheheJakby moj sie mial 4 lata zastanawiac, to ja bym chyba osiwiala
U mnie caly czas plamienie, zadnych postepow z @
Probuje podchodzic do tego racjonalnie, ale wiesz jak jest
encirclede
Hej dziewczynki nie chcę zapeszać ale chyba mi się cykle normować zaczynają obecnie 19dc i o @ ani widu ani słychu a do tej pory po porodzie cykle trwały średnio 12-15 dni a jak dłużej powiedzmy 24 to miałam z 10 dni plamienia-krwawienia tym razem były tylko dwa dni jeden krwawienia drugi plamienia i spokój
AniaS35
@Inka91 no,nic nie jest nigdy stracone a nadzieja chociaz matką glupich jest jednak nam potrzebna ...
@encirclede serio miałaś takie krótkie cykle?a czym to bylo spowodowane ?ło matko to moje chociaż w miare regularne i co 28 czasem 30 dni ... ciesze sie ze u ciebie sie to pomalutku normuje na pewno jest to wazne dla Ciebie tym bardziej ze pewnie pragniesz dzidziusia .
@encirclede serio miałaś takie krótkie cykle?a czym to bylo spowodowane ?ło matko to moje chociaż w miare regularne i co 28 czasem 30 dni ... ciesze sie ze u ciebie sie to pomalutku normuje na pewno jest to wazne dla Ciebie tym bardziej ze pewnie pragniesz dzidziusia .
Wpadłam zobaczyć jak tam kreseczki a tu puściutko [emoji23][emoji6]
Jakoś cień cienia, dobre i to! Oby sie kreska ujawniła za dni pare.
U mnie taki cień utrzymywał sie długo, ponad tydzień czekałam aż kreska będzie wyraźniejsza i o dziwni te mniej czule (25) mi lepiej wychodziły. Dopiero dwa tyg po @ wyszły wyraźne piękne krechy.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jakoś cień cienia, dobre i to! Oby sie kreska ujawniła za dni pare.
U mnie taki cień utrzymywał sie długo, ponad tydzień czekałam aż kreska będzie wyraźniejsza i o dziwni te mniej czule (25) mi lepiej wychodziły. Dopiero dwa tyg po @ wyszły wyraźne piękne krechy.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
encirclede
@AniaS35 serio serio...
Przed ciążą miałam za to cykle 35-39.dniowe.
Teraz po porodzie na początku brałam tabletki anty limetic ale kp przestałam po 1,5 miesiącu a tabletki zostały ( kończę opakowanie i przechodzę na dwu-składnikowe ) lekarz powiedział, że tak może być z tym krwawieniem właśnie przy limeticu.
Tym bardziej że widzę, że tabletki były chyba źle dobrane bo ani schudnąć a wręcz tyje cały czas, nerwowa strasznie jestem
.
Przed ciążą miałam za to cykle 35-39.dniowe.
Teraz po porodzie na początku brałam tabletki anty limetic ale kp przestałam po 1,5 miesiącu a tabletki zostały ( kończę opakowanie i przechodzę na dwu-składnikowe ) lekarz powiedział, że tak może być z tym krwawieniem właśnie przy limeticu.
Tym bardziej że widzę, że tabletki były chyba źle dobrane bo ani schudnąć a wręcz tyje cały czas, nerwowa strasznie jestem
.
reklama
AniaS35
@leeleeth moj cień cienia to chyba jakis feler bo dzis punktualnie przyszla moja.ukochana wspaniala @@@@ ooooo jak ja ja.kocham aa Ty kochana kiedy zaczynasz swoje podboje plemnikowe końcem roku ?dlugo się staralas o.swojego ostatniego kochanego chlopczyka.?podeslij nam.tu czasem jakies zdjecie tego twojego przystojniaka ja uwielbiam patrzec na takie skarby :-)
@Inka91 dzis zaczynam nowy cykl także dziewczynki juz teraz proszę Was o kciuki nie ma chyba tego zlego co by na.dobre nie wyszlo ja.to znów sie ciesze ze.nie mam jakis zawirowanych cykli i u mnie wszystko gra i buczy @@@ normalne co 28dni wiec chyba jest ok @encirclede tobie życzę by cykl sie również unormowal bo ja sobie nie wyobrazam.osobiscie miec @@@ co 2 tyg
@mamunia86 a jak u ciebie ze.starankami ?mozesz przypomniec.w.sumie czytalam watek ale wylecialo mi z glowy jak to jest u ciebie
@Inka91 dzis zaczynam nowy cykl także dziewczynki juz teraz proszę Was o kciuki nie ma chyba tego zlego co by na.dobre nie wyszlo ja.to znów sie ciesze ze.nie mam jakis zawirowanych cykli i u mnie wszystko gra i buczy @@@ normalne co 28dni wiec chyba jest ok @encirclede tobie życzę by cykl sie również unormowal bo ja sobie nie wyobrazam.osobiscie miec @@@ co 2 tyg
@mamunia86 a jak u ciebie ze.starankami ?mozesz przypomniec.w.sumie czytalam watek ale wylecialo mi z glowy jak to jest u ciebie
Ostatnia edycja: