reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

@Estta to moj 2cykl starań dopiero no więc ten ...cudów sie nie spodziewam chociaż o cudzie marze hehe :-) :-) :-)
@encirclede no Ba wszystkie córeczki są kochane i mamusine :-) chociaż moja.czasem woli sie przytulić do taty jak mamusia jest na nią zła ... :-)
A co do kotka to biedny jak.można strzelać do kota z wiatrówki :surprised::no2::wściekła/y:@leeleeth życzę ci takiej kochanej córeczki jak nasze chociaż synusie też pewnie.kochane :p:);)

reklama
Migdalove, powodzenia w pracy! Oby wszystko po Twojej myśli poszło "kocia mamo " :)

Uwielbiam koty!:D

Ząbkowanie..kiedy to było?:laugh2: Nie jest to wymarzony czas ani dla dzieci ani rodzica.

Dobre ranko moje wspaniałe kochane forum-owe koleżanki ...to Wam teraz poslodzilam a Wy takie niegrzeczne jesteście bo wciąż tak malutko się udzielacie na forum więc należałby się Wam klaps :-p:laugh2::-p ocena za aktywność -3 :laugh2:
U Nas od rana potworna mgla wiec i moje samopoczucie dziś totalnie do du.... no ale widze że gdzieś tam jakby promyki slonca usilnie probowaly sie przebić przez ten gąszcz wiec może jeszcze bedzie ładnie :happy:
Zycze kazdej z Was slonecznego milego dnia

@AniaS35 ojj głupio się przyznać kochana ale jak się dowiedziałam, że będzie córka to się załamałam :) Nastawiona byłam na synka :)

Ja tak miałam z drugim synkiem. Byłam pewna dziewczynki, a tu niespodzianka. Załamałam sie. Ale niestety potem zaczęło sie komplikować, wiec modliłam sie, żeby było zdrowe i przeżyło. Płeć przestała mieć znaczenie. I przyrzekłem sobie, ze teraz każde dziecko które sie u nas pojawi będzie miłe widziane.
Z Emilkiem teraz, mimo, ze miałam przeczucie na dziewczynkę nie było problemu. Ucieszyłam sie ze będzie chłopczyk.

@Ania_BB chłopaczki są super, ale brakuje mi tych spinaczek i kiecek. Jakoś dziewczynka to cos innego, prawda? Powiedzcie mamy, podwójne jak to jest? Jest różnica miedzy płciami czy nie ma?

atdc9vvjktz16vlw.png

Wiecie kochane to jest chyba tak ze podswiadomie majac juz chlopcow czy dziewczynki pragnie sie począć dzidziusia odmiennej płci ale tak naprawdę każde Nasze dziecko jest i bedzie Naszym największym skarbem ja nie raz to dziekuje Bogu za zdrową córkę gdy np. Widze gdzies biedne dzieciatko ciężko chore i cierpiące ...tak że dzioluszki najwazniejsze byśmy zaszly w zdrową ciążę a reszta to juz drugorzędną sprawa

Hej wszystkim, mam strasznie zły humor. Zdążyłam założyć fartuszek, powiedzieć z góry, że tak jak na CV pisałam - uczę się zaocznie i weekendy mam zajęte, wtedy usłyszałam, że nie może mnie przyjąć do pracy bo oni ledwo jeden weekend mają wolny a ja muszę każdy mieć wolny... Także tylko niepotrzebnie nadzieje sobie zrobiłam na tą pracę. :sad:

@Migdalove przykro mi :-( ale nic sie nie przejmuj nie oni to inni jeszcze będą żałować że nie przyjeli tak fajnej kobity jak ty :-) głowa do góry na pewno kochana znajdziesz inną pracą i to szybciej niż ci się wydaje

reklama
Do góry